Rétvári Bence az Echo TV-ben arról beszélt, hogy konkrét javaslatcsomaggal áll elő a kormány a diákok leterhelésének csökkentésére a köznevelési kerekasztal keddi ülésére, ahol a Nemzeti Alaptanterv változtatásáról lesz szó.

"Először egy koncepciót fogunk idén elfogadni, és 2017-ben pedig a Nemzeti Alaptanterv megváltoztatásával tudjuk a tananyagot úgy csökkenteni, hogy az egyszerre szolgálja a versenyképes tudás megszerzését, de ugyanakkor ne jelentsen túlzott leterhelést sem az ő számukra. Leginkább az alsó tagozaton kell az alapkészségek fejlesztésére nagyobb időt hagyni, és itt kell jól megtalálni az alapkészség-fejlesztéseknek és a lexikális tudásnak az arányát"

Ha ez tényleg megvalósul, akkor teljesül a tanártüntetések egyik követelése. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Rétvári te kussolj!!!
Most bezzeg ígérgettek mindent.
Eddig hol voltál te csótány???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@papa.49: Én is hasonlóra gondoltam, amikor megnéztem ezt a Nat-ot!
papa.49
@eszegfu: Vagyunk itt egypáran akiknek egy rugóra jár az agyunk, és még egy az egyes ember tévedhet ebben, abban, de ha sokan gondoljuk ugyanazt akkor biztos nem nyúlhatunk nagyon mellé...Ebből következik az ilyenekre mint mink, NEM LESZ SEMMI SZÜKSÉGE AZ ÚJ HŰBÉRÚRI TÁRSADALOMNAK!!!
eszegfu
@papa.49: Ahogy kezdtem olvasni, ugy "dagadt a keblem"... milyen [email protected]ák is vagyunk...de pár pillanat mulva megint csak azt kellett éreznem... hát bizony öregek is, no meg ehhez "hülyék" is vagyunk... tehát megint nem lesz szükség ránk... barátkozzunk meg ezzel a gondolattal!:)))
papa.49
@eszegfu: Akkor félre érted, a lényeg nem az hogy miránk nem lesz szükség, hanem az olyanokra nem lesz az új rendnek szüksége mint amilyenek mink vagyunk, de ne keseredj el mi még sokat tehetünk, hogy ez ne következzen be!!!
eszegfu
@papa.49: Valóban félreértettem...azt hittem, hogy csak a magunk korabeliekről beszélsz...benéztem azt az "egy rugót"... Rendben, igy már nekem is érthető!
papa.49
@eszegfu: Így van jól,én szeretem ha pontosan értjük egymást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.