500.000

500.000

Posted by Orbán Viktor on Monday, March 21, 2016

Miközben a 444 kínos kérdése elől úgy szaladt ma el Orbán Viktor, mintha meg sem hallotta volna, a fontos dolgokra azért mindig jut idő. Ilyen például, hogy az elnöki Facebook-oldal követőinek száma elérte az 500.000-et, vagyis már éppen feleannyian lájkolják, mint Tibi atyát, a részeges fiktív papot.

A mérföldkőről Orbán Viktor (Facebook-oldalának kezelője) számolt be legújabb posztjában, amelyhez profi videós teremelési riport is készült. Sőt, a kisfilm végén Orbán is megszólal, személyesen egyértelműsítve legújabb győzelmét.

A miniszterelnök oldalának statisztikája alapján egyébként noha valóban  félmillióan követik, azok, akikből valamilyen interakciót is kivált (kommentelik, lájkolják, megosztják valamijét), mindössze 31 ezren vannak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát ennél nagyobb álomhatárod ne legyen baszki! (se emberben , se forintban, de legyen csíkos ruhában rácsos ketrecben )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
javit
500.000 lájk?
Tényleg?

Már értem, hogy 500.000 miért hagyta itt a Nagy Orr Bán, Hazáját.

Na asszem,menni kell.

Mert mi a fenét lehet kezdeni ennyi marha közt?

Földjein legelni nem tudok,béééégetni nem tudok.

Majd amikor már leölték egymást,visszanézek.

Sírjukra.

Néha-néha.
Rumcájsz
A fészen lehet egy kicsi programmal nagyon sok lájkot összeszedni! :)
Jól mutat igaz, de valóságtartalma nincs!
bakegya
@javit: igazad van,HOLNAP MÁR FEGYVERT FOGNI IS LESZ KEDVE A ...MÁR CSAKKK ILYEN.
TBORC anya...papa tanya...
JÓZSEF -nádor tanya...
Turai-kastély...
FELCSUT-ALCSUT FOCIAKADÉMIA-puskással ékesítve egy tucat műfüvön futkosó kétballábassal benépesítve,kazánház hárommilliárdért ami a légkört is fűti az orbánpereputty POTTYANTÓSA ÁRNYÉKÁBAN,helikopter és magánleszálló pályával...számtalan balatoni titkok kertje,SOK SOK VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ EU-FELZÁRKÓZÁSI MILLIÓKKAL MEGFEJELVE...
TOKAJ LEVE...
AZ ŐSEIM-VÉDETT TŐZEGFÖLDJE...
BUDA-RÓZSADOMB-CINEGE U...menedékház...
GELLÉRT-HEGY a DUNA vízmasságáig befúrva...bunkerral...
Számtalan határainkon túli ingó -és ingatlan-sziget az ADRIÁN SZEMÉLYZETTEL...
ERDÉLY-OTT IS AMI ÉPPEN MEGTETSZETT...areformátus egyház keretein belül...jogvédelemmel...ATETTESTÁRSAK IS POSZTOLHATNÁNAK...
A LÉVAI -ÉS RÜHELKE A SIMICSKA FOLYTATHATNÁ A FÉSZEN A VAGYONBEVALLATÁST...met ha lenne net a több millió magyar keze ügyében biztos nem csakkk üzengetne,hanem visszakérdezne...miből ,honnan ez töménytelen vagyona a pereputtyal közösben a strómanokról már nem is beszélve.
KÉRDEZZÜK...talán majd ők megüzenik az igazságot...lelkiismereti joggal habosítva!!!
HAJ RÁ MAGYAROK???
bakegya
Ó,a csontig kibelezett-VÉRTES-alján-sóder bányákról megfeledkeztem-a tsz elnök-és párttitkár apuka anyuka helyből hatvannal dobbantott ezzel a természeti értékeink lerabló cselekedettel...
karma1
@Rumcájsz: Nem ismerem ezt a lehetoseget, DE PONT 500 000-t, KEREKEN??? Nem
500 017-et,, nem is 500 001-et, hanem KEREK SZAMU LAJKOT KAPOTT???

Ez olyan sarkanyos mese, hogy az se hiheti el, aki ezt a baromsagot a nevere rakta a feszen... Szerintem direkt hulyenek akarjak feltuntetni...
(Megjegyzem, ezt a friss, feltorekvo fideszesek siman felhasznalhatnak ellene, hiszen a karaktergyilkossag kifejezetten habony tanacsara tortenik az utobbi idoben...Nem kellene a fiataloknak semmi mast csinalni, csak elkezdeni belepiszkalni a kirugni vagyott politikusok penzugyeit, vagyonosodasat...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.