Mert nem véletlenül tekinthető az Orbán-kormány a gazdasági exodus kormányának. Még akkor is, ha az NKE tananyagából ez a szempont kimarad. Ellentétben azzal, hogy a közmunkaprogramot, még ha csak lábjegyzetben, de azért kiemeli. Ahogy kiemeli a 2002-2010-es időszakot is. Az a jegyzet, ami talán hivatalosnak tekinthető, de az NKE Közpénzügyi Tanszékének vezetője, Prof. Dr. Lentner Csaba egyetemi tanár, által jegyzett, és az egyetem szerveréről letölthető. Míg el nem távolítják. S nem a tanszékvezetőt. Őt kár is lenne, míg Orbán a vezér. Láthatóan lelkes agymosó szakiparos. Aki, az említett időszakot annak kapcsán emlegeti, hogy „Aktív állami gazdaságpolitikai befolyáson keresztül egyidejűleg kellett megteremteni az ország 2002–2010-es években megroppant pénzügyi stabilitását és a gazdasági növekedési pályát”. Aki azt hiszi, hogy a megroppanás okaiként, ott helyben kiemelésre kerül a 2006-ban indult világgazdasági válsághullám, az téved. Ahogy hiába keressük ugyanitt annak a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezerrel megy a néphülyítés, a jobban teljesítés meséje, a működő reformok idiótizmusa, valahogy mégsem érezzük ezeket a hatalmas jóságokat !
Lehet, hogy azért, mert nem mészáros & mangaliczának hívnak bennünket ?
GeoCravker
@Toby: Annak idején volt tantárgy a "szocialzmus politikai gazdaságtana" az egytemen. Meg ilyenek.
Most a leendő közszolgákat már szintén az egyetemen próbálják. haonlókra idomítani, mint akkor a leendő funkcionáriusokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.