A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja szerint a terror és a bevándorláspárti politika európai polgárok életét követeli.

A kormánypárti frakció kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében osztozott a napközben elkövetett brüsszeli terrortámadásban elhunytak hozzátartozóinak gyászában. "Ez nemcsak Brüsszel, hanem egész Európa és minden európai ember gyásza és fájdalma" – fogalmaztak.

Kiemelték továbbá, hogy a brüsszeli terrortámadás-sorozat nem az első jele annak, hogy Európában valami végképp megváltozott. Az illegális bevándorlás és a bevándorláspárti politika terrort hozott Európába, a bevándorláspárti politika az európai polgárok mindennapi biztonságát fenyegeti és európai polgárok életét követeli – fejtették ki.

A Fidesz szerint a

most álszent nyilatkozatokat tevő magyar baloldali pártok és politikusok is azok közé tartoznak, akik támogatják a bevándorlást, a bevándorlók betelepítését, kezdettől lebecsülték a terrorveszélyt és megtámadták a kormány minden – a magyar emberek biztonsága érdekében – hozott intézkedését.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Okádja már a kamu dumát a fideSS csürhe. Sokáig nem kellett várni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@Aki Én: Mondjuk magasabb szinten, ott fönt NATO szinten, kellene eljutni odáig, hogy azt a pár 10 ezer IS szarházit eltüntessék a föld szénéről. Annak idején Szaddam ellen tudtak harcolni? Szaddam hadserege százszor különb jobban felszerelt volt mit ezek a fos IS. Hány ártatlan európai ember áldozat kell még, hogy a NATO lerohanja és megsemmisítse ezt a szervezetet. Azért van, hogy megvédje a tagországok állampolgárait!!! A biztonsági védekezés lássuk be, vagy is lássák be semmit nem ér!!! Kerítés, regisztrálás meg a tököm tudja mi. Nézd meg, a 3 szarházi, papírokkal repülőn vámvizsgálaton keresztül jött Európába!!! Tüntessék el a földfelszínről a bandát, és utána pakolják vissza a miattuk elmenekült embereket. Igaz, hogy most itt nem az olaj a tét,(mint Szaddam esetében) hanem sokkal fontosabb az európai emberek élete.A biztonsági intézkedések mint látható semmit sem érnek. Párizsban, Amerikában, Oroszországban... évekkel a terrortámadások előtt mindig felfegyverzett katonák járőröztek Eredmény? Közismert..
Aki Én
@zöldszem: Egy biztos. orbán ötletei nem visznek közelebb a megoldáshoz. Messziről bűzlik, hogy ez csak a korrupció elfedését, és az ellenfelek kukkolását segítené. Az euban sem tárgyal, csak vitázik és szidalmaz, gyakorlatilag a szektán kívül mindenki ellenség.
zöldszem
@Aki Én: Persze ezt minden normálisan gondolkodó ember tudja. Mai hír, bankrablás!
Állig felfegyverkezve védi a TEK a Liszt Ferenc repülőteret, 2 fokozatú a készültség, közben a Blahán, egy az-az egy ember, kirabolja a bankot! Akkor miről beszélünk?
bundi
@Peller Anikó: miért van olyan érzésem, hogy valaki miután tett egy kis szívességet valakinek...
444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint/
kapott a farok tulajától egy olyan utasítást, hogy tegyen keresztbe az unió védelmi rendszerének kiépítésekor ahol tud...
és most hogy beütött a ménkű...nekiáll ezerrel az uniót ekézni...
hvg.hu/itthon/20150817_Kimaradunk_az_EUs_hatarvedelmi_akciokbol
libellle
@Peller Anikó: ugatni te szoktál emöke.
kukac50
Orbánnak abba kellene hagyni a gyűlölet keltést vallási és idegenellenes dumát, gondolkodni kellene de nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.