A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja szerint a terror és a bevándorláspárti politika európai polgárok életét követeli.

A kormánypárti frakció kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében osztozott a napközben elkövetett brüsszeli terrortámadásban elhunytak hozzátartozóinak gyászában. "Ez nemcsak Brüsszel, hanem egész Európa és minden európai ember gyásza és fájdalma" – fogalmaztak.

Kiemelték továbbá, hogy a brüsszeli terrortámadás-sorozat nem az első jele annak, hogy Európában valami végképp megváltozott. Az illegális bevándorlás és a bevándorláspárti politika terrort hozott Európába, a bevándorláspárti politika az európai polgárok mindennapi biztonságát fenyegeti és európai polgárok életét követeli – fejtették ki.

A Fidesz szerint a

most álszent nyilatkozatokat tevő magyar baloldali pártok és politikusok is azok közé tartoznak, akik támogatják a bevándorlást, a bevándorlók betelepítését, kezdettől lebecsülték a terrorveszélyt és megtámadták a kormány minden – a magyar emberek biztonsága érdekében – hozott intézkedését.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
Okádja már a kamu dumát a fideSS csürhe. Sokáig nem kellett várni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát mit mondjak, ez még tőlük is sok(k)! =))
Toby
Ismét gurít a csürhepárt ! Mikor, melyik "balos" mondta, hogy jöjjenek csak ellenőrizetlenül a menekültek ?
Szarba lennének, ha konkrétan nevesíteni kellene !
Peller Anikó
"Az illegális bevándorlás és a bevándorláspárti politika terrort hozott Európába, a bevándorláspárti politika az európai polgárok mindennapi biztonságát fenyegeti és európai polgárok életét követeli"

Lehet ugatni migrácssimogató csürhepár, de ez bizony így van. Előre lehetett tudni és tele van belük Európa. Nem neked szól Gyuri.
Slade
Okádja már a kamu dumát a fideSS csürhe. Sokáig nem kellett várni.
Szókrakész
Várom Gyurcsány elhatárolódását minden migráncsokkal kapcsolatos történetben.

Feri!

Már nem kell őket annyira simogatni!
Fostosak lettek, mint a macskák.
Slade
@peno: az bizony. Butaság. Mégis nyomják. De inkább aljasság.
Hellcat
Hát persze...beszéljünk inkább tényekről. A fidesz rokkantakkal való bánásmódja...na az ölt...a sok nyomorult akit az út szélén hagytak és már nem élnek...na őket is a fidesz ölte meg...akinek elszállt a devizahitele a szar fideszes kormányzás miatt...aki a korházban hal meg felszerelés hiánya miatt...soroljam még mennyit ölt a fidesz?
Desischado
Aljas gyalázat, hogy a fidesz kihasználja a Belgiumi tragédiát! De ettől a mocskos csürhétől ez várható!
Hofipisti
Ezek szerint a TEK, no meg az összes további - a mi pénzünkből fizetett - magánhadsereg a bevándorlás-politika ellen vonult fel páncélozott járművekkel, gépkarabélyokkal,, golyófogó mellényben, ugyanis a bevándorlás-politika még lő is.
teuton
@Peller Anikó: Szokas szerint hülyesgeket beszelsz, mert meg a fogalmakkal, a szavak ertelmevel sem vagy tisztaban? Bevandorlo? Vagy menekült? Melyik szerined egy migrans? A bevandorlast nemzeti, a menekült statuszt nemzetközi törvenyek es egyezmenyek szabalyozzak. Te melyiken akarsz valtoztani? Bevandorlas mar több 1000 eve van, a magyrok nem bevandorlok? Az elötte itt lako nepeket vagy leigaztak, kirtottak, vagy beolvasztottak. Több 100 km-re menve raboltak, öltek es fosztogattak. Ha ezt mas teszi, akkor terrorista?
A stilusod pedig alpari, gondolom a kedves szüleiddel is igy beszelsz. Vagyis te nem beszelsz, hanem ugatsz...
Szókrakész
@Toby: Nem mondták.
Egyenesen a tettek mezejére léptek.
Lementek hozzájuk a határra, a kerítés másik olgalára, ott lecumizták őket, majd visszajöttek és migráncsokat etettek, itattak,bújtattak a házukban.

Mondja ki volt ez a bűnöző!

Mert a törvények szerint kismillió törvényt sértett az illető.
Jozefina
Itthon terror maga fidesz-kdnp élén orbánnal!!!
-korházakban emberek halnak meg, az ellátás hiányában, gyógyszer hiányában
-öngyilkossá válnak emberek a fidesz-kdnp devizehitel kezelésének hatására.
-utcán és lakásokban fagynak meg emberek, mert nincs szociális ellátás, nincs szociális háló
-földönfutóvá válnak családok, akiktől elvették a megélhetést nyújtó földjüket, hogy fideszes oligarhák kezébe kerüljön
és még sorolni lehetne.
Kíváncsi lennék, hogy közpénzen hány TEK-es "bújkál" orbán alcsúti luxus tanyája körül. hogy védje őt a nem létező ellenséggel szemben!!??
Aki Én
Senki nem támadja a terror elleni fellépést. A totális önkényuralom kialakulását viszont sokan. A szektán kívül ezt mindenki tudja, maga a fidesz is!
zöldszem
@Aki Én: Minden késő, itt az önkényuralom, azt írják, a magyar emberek érdekében vájkálnak a bankszámláinkon, figyelik a net-ket!
Ezek a hibbant félkegyelműek terroristának ítélték meg a magyar népet.
Aki Én
@Peller Anikó: NEMzeti kormányunk által is elismert, hogy a felismerhetetlenségig hiteles hamis útlevelekkel közlekednek Európában a terroristák. Terror eddig is volt, ezután is lesz.
Nem hazai polgárkukkoló és intim szférában kutató beszari politikusokat támogató, közbeszerzéseket persze le nem állító kamura van itt szükség, hanem az eu-val közös, hatékony megoldásra, amit a nemzeti beteg nem nagyon támogat. Nem látod, hogy ezeknek kimondottan jól jön egy-gy ilyen esemény? Hallottál tőlük egy épkézláb megoldási ötletet? Tényleg hiszi bárki, hogy az utcán villogó páncélosoktól fognak megállni a terroristák. Inkább bizonyítási vágyuk támad, és láthatjuk, hogy ha akarnak, akár az eu közepén robbantanak.
Ezzel együtt nem hiányoznak a migránsok, de ne kenjük már szét jobban a szart. Itt nem a megoldást keresik, hanem a hasznát.
zöldszem
@Aki Én: Mondjuk magasabb szinten, ott fönt NATO szinten, kellene eljutni odáig, hogy azt a pár 10 ezer IS szarházit eltüntessék a föld szénéről. Annak idején Szaddam ellen tudtak harcolni? Szaddam hadserege százszor különb jobban felszerelt volt mit ezek a fos IS. Hány ártatlan európai ember áldozat kell még, hogy a NATO lerohanja és megsemmisítse ezt a szervezetet. Azért van, hogy megvédje a tagországok állampolgárait!!! A biztonsági védekezés lássuk be, vagy is lássák be semmit nem ér!!! Kerítés, regisztrálás meg a tököm tudja mi. Nézd meg, a 3 szarházi, papírokkal repülőn vámvizsgálaton keresztül jött Európába!!! Tüntessék el a földfelszínről a bandát, és utána pakolják vissza a miattuk elmenekült embereket. Igaz, hogy most itt nem az olaj a tét,(mint Szaddam esetében) hanem sokkal fontosabb az európai emberek élete.A biztonsági intézkedések mint látható semmit sem érnek. Párizsban, Amerikában, Oroszországban... évekkel a terrortámadások előtt mindig felfegyverzett katonák járőröztek Eredmény? Közismert..
Aki Én
@zöldszem: Egy biztos. orbán ötletei nem visznek közelebb a megoldáshoz. Messziről bűzlik, hogy ez csak a korrupció elfedését, és az ellenfelek kukkolását segítené. Az euban sem tárgyal, csak vitázik és szidalmaz, gyakorlatilag a szektán kívül mindenki ellenség.
zöldszem
@Aki Én: Persze ezt minden normálisan gondolkodó ember tudja. Mai hír, bankrablás!
Állig felfegyverkezve védi a TEK a Liszt Ferenc repülőteret, 2 fokozatú a készültség, közben a Blahán, egy az-az egy ember, kirabolja a bankot! Akkor miről beszélünk?
bundi
@Peller Anikó: miért van olyan érzésem, hogy valaki miután tett egy kis szívességet valakinek...
444.hu/2014/06/23/orban-viktor-leszopta-putyint/
kapott a farok tulajától egy olyan utasítást, hogy tegyen keresztbe az unió védelmi rendszerének kiépítésekor ahol tud...
és most hogy beütött a ménkű...nekiáll ezerrel az uniót ekézni...
hvg.hu/itthon/20150817_Kimaradunk_az_EUs_hatarvedelmi_akciokbol
libellle
@Peller Anikó: ugatni te szoktál emöke.
kukac50
Orbánnak abba kellene hagyni a gyűlölet keltést vallási és idegenellenes dumát, gondolkodni kellene de nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.