Semmi következménye nem lett, hogy Schmidt Mária családi cége úgy jutott tavaly a magánnyugdíj-pénztári vagyonnal elvett részvényekhez, hogy más ajánlatot sem tehetett. A hvg.hu újabb információkat derített ki az üzletről: megtudtuk, hogy a cégnél vevőjelöltek kopogtattak. Ha erről a kormánybiztos cégének bennfentes információi voltak, akkor felvetődhet akár a bennfentes kereskedelem gyanúja is. Ez a btk. szerint súlyos gazdasági bűncselekmény, amiért 3 év börtön is járhat. Schmidt nem reagált, családi cégét vezető lánya visszautasítja még a feltételezést is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezek a kancsalok, született pénzügyi zsenik, legalábbis nálunk.
RonaGyuri
@lampa laz: Kancsal lenne, ugyan csak félrenéz, mint ártunk és qurmányunk mikor a csókosai lopnak, csalnak és hazudnak! =))
zöldszem
Magyarország egy következmények nélküli ország, a fehérgalléros bűnözőknek!
„Itt ebben a kis szerencsétlen országban el kell felejtenie gondolkoznia az embernek, ha nem akarja, hogy megfuttassák, hamar célhoz juttassák a kálváriáján. Itt a segítség nem azoké, akik segítségre szorulnak, de a bilincs sem azoké, akik megérdemlik. Itt a hazugság, megalázkodás és butaság az enyhítői csak az élet kínos terhének. És még mindig visszafelé megyünk. Ameddig csak lehet – a középkorig. A politikai vakság keresztülgázolt itt mindenen, vakon taposott össze mindent.”
Ady Endre, Nagyváradi Napló 1902. november 30.
verum
Pofátlan tolvaj, szélhámos banda.
Ez jelenti most a nemzeti morált.
lampa laz
@RonaGyuri: tudom, tudom náluk ez nem lopás, hanem életforma..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.