A fideszes Horváth Zsolt után most egy MSZP-s neve került elő a nemzetközi offshore-botrányban. A salgótarjáni ex-képviselő Boldvai László nejének, Konti Csillának a tulajdonába került egy Szamoa szigetére bejegyzett, működése során jelentős összegeket megmozgató offshore-cég 2012 novemberében – olvasható a Direk36 cikke a 444.hu-n.

Konti offshore-tulajdonlása idején Boldvai a parlament tagja volt, 2014-ben kiszorult az Országgyűlésből, továbbra is aktívan politizál. Képviselő a Nógrád megyei közgyűlésben, és ő vezeti az MSZP megyei szervezetét. Boldvai a 90-es évek közepén volt az MSZP pénztárnoka, ami gazdasági szempontból mindig is kulcsfontosságú pozíciónak számított a párton belül, elég csak Puch Lászlóra gondolni.

Konti Csilla 2012 őszén jelent meg tulajdonosként a Csendes-óceáni szigetországban bejegyzett, Tanka Ltd. nevű cégben volt némi többtízmilliós ügylete többek között egy magyar céggel, aztán be is fejezte a működését 2013-ban. A Tankának a Bank Vontobel nevű banknál volt számlája, amely Svájcban egyike a kifejezetten vagyonos ügyfelekre koncentráló privátbankoknak.

Az MSZP-s képviselőnek voltak egyéb grízes ügyei, pl. 2008 körül azt firtatták, hogy sikerült felépíteni egy villát Salgótarjánban, holott vagyoni helyzete nem indokolná ezt, de megúszta a vizsgálatot. Boldvai neje jelenleg egy helyi gimnáziumban tanár és egy BMW X5-el jár munkahelyére,.

Boldvai Horváthhoz hasonlóan nem válaszolt az újságírók kérdésére.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Slade
A tolvajok soha nem válaszolnak a feltett kérdésre. Ők csak lopni szeretnek. De azt nagyon. Nem sok tanár ismerősöm van aki X5-tel jár. Pontosan egy sincs. Gátlástalan mocsok népség. De ebben az országban megfordult a világ itt patkánynak lenni, az az erény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nem kell itt csodálkozni azon, hogy az emberek többsége miért bizonytalan szavazó.
kkalman
Ez a két ember elég kevés, ahhoz képest, hogy mekkora vagyon van offshor számlákon. www.e-ido.com/Europai_Ido_2012-23---06-oldal.pdf
wagabund
emeszpés pénztárnok?... hmm... a fidesznél az összes ujjukat megnyalják, miközben irigykednek..
pistapapa
Gyere JOBBIK és tegyél rendet ebben a politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertőben!
egyvandor
@human: Grobán személyesen biztosan nem vesz részt ilyenekben arra vannak a strómanok.
kukac50
Offshore cégeken keresztül árulták a letelepedési kötvényt, az is vizsgálható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.