Ezzel a címmel tart sajtótájékoztatóját Barabás Richárd, a PM elnökségi tagja kedden délelőtt a Dunakeszi, a városháza előtt.  Halmozzuk a kedvezményeket! 5-30 % kedvezmény az Euronicsnál! » Ezzel a címmel tart sajtótájékoztatóját Barabás Richárd, a PM elnökségi tagja kedden délelőtt a Dunakeszi városháza előtt. Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos cége, a tavaly alapított Fejér B. Á. L. Zrt. nyerte a Nemzeti Sportközpontok egyik közbeszerzés is eljárását a West Bau Hungária Kft.-vel közösen – derül ki a magyarnarancs.hu birtokába jutott vállalkozási szerződésből. A W-F Dunakeszi Konzorcium több mint bruttó 3,7 milliárd forintért tervezhet és építhet Dunakeszin egy iskolát és egy 2470 négyzetméteres sportcsarnokot. Barabás Richárd ezen háborodott fel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
propeller.hu/itthon/3206477-sportcsarnokot-epittet-szijjarto-haza-melle

Felkeszul: rogantonyo, (lehet, hogy a Pasa Parkban meg nincs ilyen, kertvegi budi mellett makovecz-stadion)
namihami
Ha a Gazdinak lehet egy stadion, akkor neki már csak dukál egy sportcsarnok. Valahol csak kell a gyereknek ugribugrizni, mert nekik azért van ugribugri.
karma1 Mi a probléma. Megveszi a teljes Pasa-parkot és lebontatja a fölösleges viskókat. Máris lesz hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok