Magyarország számára Németország a legfontosabb partner politikailag és gazdaságilag is – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Berlinben Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszterrel folytatott megbeszélése előtt. Szijjártó Péter a német külügyminiszter társaságában tett sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy Németország sikere nagymértékben meghatározza Magyarország sikerét. Hozzátette, hogy Magyarország nagyra értékeli a német diplomácia teljesítményét az Európa déli és délkeleti szomszédságában zajló stabilizációs folyamatokat és az utóbbi időszak legfontosabb multilaterális egyezményeit illetően. Frank-Walter Steinmeier nyilatkozatában kiemelte, hogy Németország az “európai hétköznapokban néha jelentkező, és a menekültkérdés ügyében kétségtelenül fennálló” nézeteltérések ellenére hálás Magyarországnak az 1989-es határnyitásért, és soha nem felejti el azt a bátor szolidaritást, amellyel a magyarok segítették a németeket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyon paraszt, akkor miért szidjátok folyton!!!
libellle
@Jozefina: A probléma ott kezdödik, hogy Nemetország távolodik Magyarországtól. Magyarország nem megbizható partner. Ez a legnegativabb itélet amit egy államra lehet mondani. Már az EU-ban sem közölnek orbánnal szinte semmit, ugyanis abszolut megbizahatattlan. Még ki sem hült a szó és putin már mindent tud.
Hellcat
Na most akkor vagy itthon vagy külföldön...de valahol hazudtok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.