Egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr szerdán lefoglalta egy 84 éves virágárus hölgy nárciszait. A néni a Kossuth téri metrókijáratnál árulta a kertje végében szedett virágokat némi dióval és pár zöld ággal együtt.

A Nol.hu riporterei lettek figyelmesek az esetre. A néni ott zokogott a Kossuth téri metró bejáratánál. Vele szemben egy közterületes – kezében egy nagy csokor nárcisz – és egy biztonsági őr.

Ezen a nénin verte el az ország baját egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr

A néni kérlelhetetlenül sírt – nem értette, miért veszik el tőle a virágot, az árából szemcseppet szeretett volna venni a félig vak lányának. Gyöngyös mellől jött fel Budapestre, hogy itt egy nagyobb patikában megvásárolhassa a gyógyszert.

A nénit nagyon megviselte az eset. Ma ezt a megható videót készítették róla.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Slade: Nekem még nem volt dolgom velük, de zsigerből utálom őket. És pontosan ez az én véleményem is! Akinek nincs gyomra, meg gerince, az megy közterületesnek meg ellenőrnek! Szegény néni, mekkora bűne volt, hogy ki akarta egészíteni a sovány keresetét, hogy gyógyszert vehessen belőle! Undormány ez az eset, de sajnos, nagyon jellemző a mostani állapotokra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@verőce21: Sohasem hittem volna, hogy valamiben egyetértünk, most mégis megtörtént a csoda. Mélységesen elítélem az ilyet, pártállástól függetlenül. Ez emberség kérdése, ezek a senkiháziak most szépen levizsgáztak...
vadnarancs
@Jozefina: Szerintem megszólalni sem tud, annyit csuklik!
vadnarancs
@TASzSz: Szerintem meg nem kell panaszolni, ahelyett egy balosat betölteni nekik fejenként. Otthon borogatás közben talán rájönne, hogy miért kapta...
Dr. Felipe
Mikor hasba is rugdalhatták volna szegény nénit, mint ahogy takonyárpi tette.

Persze mikor takonyárpi vitte haza a festményeket a szépművészetiből, az szabályos volt mi elvtársak? Meg az ingyen lagzi benne.
A néni meg a végén még meggazdagodik a virágárusításból, még mit nem. Le kell sújtani rá a hatalomnak.
Észak-Fehérmagyarbajdzsán jobban teljesít.
Dr. Felipe
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy miért ne árulhatna egy 82 éves néni (aki ledolgozott már egy teljes életet, a g..i közterületfelügyelőkkel szemben) pár csokor virágot engedély nélkül, hogy a beteg lányát segítse.
Inkább örülni kéne hogy még 82 évesen is ilyen aktív és nem terheli az amúgy is romokban lévő egészségügyet.
Igaza van Gyurcsánynak, kurva ország ez, sőt csak kurvább lesz évről évre.
Designer
Esetleg ha jutalomból előléptetnék s 57 évesen "már" főtörzs lesz, talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.