A Fidesz-frakció támogatja a kormány kezdeményezését a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló jogszabály visszavonására – ismertette a kormánypárti képviselőcsoport álláspontját annak vezetője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Kósa Lajos beszámolt arról is, hogy a Ház kedden kivételes eljárásban szavazhat az előterjesztésről, amely akkor alkalmazható már a következő vasárnap, ha még a héten megjelenik a közlönyben.

Fidesz: ez kétségtelen kudarc

Kérdésre úgy fogalmazott: nem tartják vereségnek a döntést, bár "az kétségtelen kudarc, hogy ez embereket nem tudtuk meggyőzni egy olyan intézkedés helyességéről, amely meghozta a hozzá fűzött reményeket".

Tárgyalni kell a kereskedelmi dolgozókkal, ugyanis a korábban megfogalmazott szabályok visszavonása hátrányosan érheti őket, de "nem hagyjuk őket magukra" – jelentette ki Kósa Lajos.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már a hozzáállás sem jó. Ha milliókat nem lehet meggyőzni, akkor az az intézkedés nem helyes.
Ez olyan, mintha azt mondaná ,,hülyék vagytok, mert nem akarjátok elfogadni, hogy megmondjuk mi a jó nektek".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
És még valami, Nektek nem az a dolgotok, hogy bármiről meggyőzzétek az embereket. Nektek az a dolgotok, hogy közérdekűen kormányozzatok, a többségi igénynek megfelelően. Például a rablás egy szint felett már nem annyira többségi igény.
Hellcat
Pár napja még azzal riogattak mindenkit, hogy ez bizony áremelkedést fog hozni...szóval most a fidesz emeli az árakat...
rapier
Kétségtelenül kudarc ez az eset a Fidesznek. Azt halkan megjegyzem, hogy az MSZP egyetlen jó húzása volt évek óta!
felnőttem kissé
Nem kudarc ,mivel ők is tiltva voltak a vásárlástól. ( bünti vége )
NYITÁNY. készül tán uj semmillen
nóta is ( öröm-óda...),???. Már mehetek akár megjőtt a nyugdij is.
Kezdünk előre is nézni ez már valami.
Desischado
Remélem, ez az első fecske a kudarcok sorában! Hehehe... kóser alajos meg jobban tenné, ha csendben maradna, és nem vartyogna annyi hülyeséget. Hiába a szerecsen mosdatás, ezt elbaxtátok, lala! (káröröm)
kukac50
Ha a vasárnapi munkavégzést akarták megszüntetni akkor miért nem áll le a közlekedés?
Vasutas villamos vezető, buszsofőr, rendőr, orvos ápolók kórházi betegek is szeretnének a családjukkal otthon lenni. Benzinkutas, trafikos gyógyszerész is. Ne utazzon senki ne legyen beteg l, Mentősök is otthon maradnának,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.