A Jobbik alelnöke szerint a Fidesz és az MSZP egyaránt nyakig benne van a Quaestor-botrányban. Volner János vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a Fidesz és az MSZP "Quaestor-koalíciót" kötött.

Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy a Fidesz az ügyészség és a bíróság élére is érdekkörébe tartozó embereket ültetett, és jól láthatóan nem akar semmiféle érdemi elszámoltatást.

Ők most egymásra mutogatnak, amiért megállt az elszámoltatási folyamat – tette hozzá.

Volner János szerint a rendszerváltás óta az összes brókerbotrányt ugyanaz jellemezte: eltűnt a pénz, a "nagyhalak" pedig megúszták a felelősségre vonást.

Az érdemi változást a 2018-as országgyűlési választások hozhatják el, győzelme esetén ugyanis a Jobbik kivizsgálná ezeket az ügyeket, és ekkor kiderülne, mely fideszes politikusok érintettek a Quaestor-botrányban – mondta a Jobbik alelnöke.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Már ez a tábla is elég lenne, egy demokratikus országban az életfogytig- hoz!
kepkezelo.com/images/sjtldh4qec0bz61zy3fk.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@papa.49: A jobbik nagyon csábító tud lenni. Olyan szépeket mondanak. Csak ha a helyi szimpatizánsaival kicsit elbeszélget az ember, akkor a fejét fogja, hogy mik vannak. Én is ismerek olyat, aki még adományozott is nekik. Hát nem éppen egy jogkövető emberről van szó.
zöldszem
@human: Hmm. Talán?! Valakinek el kell vinni a balhét!
Desischado
Épp a jobbik pofázik?! Ha kormányra kerülnének, akkor lenne itt cudar világ! Még a fidesznél is rosszabb lenne! És engem is érdekelne, a fideszt miért nem vizsgálnák?! Csak szavazatokat akarnak szerezni, erről szól a nóta! Soha nem kerülhetnek hatalomra, mert akkor lesz csak végünk!
Törölt felhasználó
Reméljük a börtönbűntetést is ennyire jogosnak tartja majd..
csetere
@zöldszem: Biztos erre felelt Szíjjártó a Kálmán Olgának, mikor a gazdagodásáról kérdezték a botrány előtt. Azt mondta, hogy "jó befektetéseim voltak".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.