A Jobbik alelnöke szerint a Fidesz és az MSZP egyaránt nyakig benne van a Quaestor-botrányban. Volner János vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a Fidesz és az MSZP "Quaestor-koalíciót" kötött.

Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy a Fidesz az ügyészség és a bíróság élére is érdekkörébe tartozó embereket ültetett, és jól láthatóan nem akar semmiféle érdemi elszámoltatást.

Ők most egymásra mutogatnak, amiért megállt az elszámoltatási folyamat – tette hozzá.

Volner János szerint a rendszerváltás óta az összes brókerbotrányt ugyanaz jellemezte: eltűnt a pénz, a "nagyhalak" pedig megúszták a felelősségre vonást.

Az érdemi változást a 2018-as országgyűlési választások hozhatják el, győzelme esetén ugyanis a Jobbik kivizsgálná ezeket az ügyeket, és ekkor kiderülne, mely fideszes politikusok érintettek a Quaestor-botrányban – mondta a Jobbik alelnöke.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Már ez a tábla is elég lenne, egy demokratikus országban az életfogytig- hoz!
kepkezelo.com/images/sjtldh4qec0bz61zy3fk.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
"Mely fideszes politikusok érintettek a Quaestor-botrányban ?"
Hát ez olyan hülye kérdés, hogy hogyan lehet kiválasztani a leghülyébb képviselőt a parlamentben ?
Találomra !
Szókrakész
Ha az mszp is nyakig benne van,. akkor miért CSAK a fideszes kötődést vizsgálnák?
zöldszem
Már ez a tábla is elég lenne, egy demokratikus országban az életfogytig- hoz!
kepkezelo.com/images/sjtldh4qec0bz61zy3fk.jpg
emerencia
Én a jobbikért sem merném tűzbe tenni a kezem
zöldszem
@emerencia: Vonáékban bízni? Mert ők nem lopnak... Ja. Míg nincs mit.. Volner ugye közismert adócsaló, Vona anyagi helyzete is roppant látványosan javult az utóbbi években, de kormányon nyilván nem lopnának. Mert nem...
papa.49
@zöldszem: Kiegészíteném a mondatodat ,,egyenlőre, és eleget,,!!! Vajon azt a hibádzó 20 milliócskát már kipengette a pacák??? Vagy tisztázódott már a moszkvai pénzek útja, a kgb. Béla szerepe, az általa ,,adományozott,, suskák származási helye, és hogy ki, és mire is adta??? A rosszabbik még a fütyisz után is csak a LEGROSSZABB MEGOLDÁS LENNE!!!
human
@zöldszem: Ezen a képen Varga Mihály mit keres? Az egy nagy csicska.
human
@papa.49: A jobbik nagyon csábító tud lenni. Olyan szépeket mondanak. Csak ha a helyi szimpatizánsaival kicsit elbeszélget az ember, akkor a fejét fogja, hogy mik vannak. Én is ismerek olyat, aki még adományozott is nekik. Hát nem éppen egy jogkövető emberről van szó.
zöldszem
@human: Hmm. Talán?! Valakinek el kell vinni a balhét!
Desischado
Épp a jobbik pofázik?! Ha kormányra kerülnének, akkor lenne itt cudar világ! Még a fidesznél is rosszabb lenne! És engem is érdekelne, a fideszt miért nem vizsgálnák?! Csak szavazatokat akarnak szerezni, erről szól a nóta! Soha nem kerülhetnek hatalomra, mert akkor lesz csak végünk!
Törölt felhasználó
Reméljük a börtönbűntetést is ennyire jogosnak tartja majd..
csetere
@zöldszem: Biztos erre felelt Szíjjártó a Kálmán Olgának, mikor a gazdagodásáról kérdezték a botrány előtt. Azt mondta, hogy "jó befektetéseim voltak".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.