"Minden pillanatnyi vita és elkövetett szakmai hiba ellenére a kormány alapvetően jó irányba indult el", amikor központosította a közoktatási intézményeket – állította a Gulyás Gerely. Elmondta: 2010 előtt nem voltak egyenlőek a feltételek Kelet- és Nyugat-Magyarországon, a városokban és a kisebb településeken a közoktatás finanszírozásában. A gazdag önkormányzatok által fenntartott intézmények jól működtek, a szegényebbek viszont vagy eladósodtak vagy bezártak – mondta.

Gulyás Gergely kijelentette: "a központosítás folyamata helyes és indokolt" volt, ugyanakkor hibás lépés volt létrehozni egy olyan intézményfenntartót, amelynek a működésébe kódolva volt a hiba. Ez "jogos szakmai vitát váltott ki", s "a tiltakozás első hulláma mind a kormánynak, mind a szakmának" jó szolgálatot tett – fűzte hozzá.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Jah kérem ahol Kiszel Tünci érettségi kérdés lehet ott baszott jó irányba halad az oktatás!
Ennek ellenére megdöbbentő azt látni, hogy bekerült az érettségi feladatsorba...

"Kiszel Tünde egy zacskóba gyűjti a bugyijait. Van köztük leopárdmintás tanga és rózsaszín tundra bugyi, összesen 58 darab.

a, Először kivesz a zacskóból hatszor annyi leopárdmintásat, mint rózsaszínt, ezután a visszamaradt bugyik között ötször annyi a rózsaszín, mint a leopárdmintás. Hány darab van a két fajtából külön-külön?

b, Miután visszatette a bugyikat, Havassal játszani kezd. Azt mondja neki: "Ha kitalálja, mennyi a valószínűsége, hogy visszatevés nélkül 3 húzásból legalább az egyik bugyi leopárd mintás, akkor megmutatom a bugyimat!"

vilaghalo.info/ujabb-oktatasi-botrany-kiszel-tunde-bugyija-az-emelt-szintu-erettsegi-feladatok-kozott
Nagy Mária
Tényleg? Voltak szakmai hibák? Mi már évekkel ezelőtt szóltunk. Eltévedt a postagalamb, vagy szövegértési problémák vannak?
Toby
Tudok a qrmánynak egy mégjobb irányt...inkább mutatom...
Pestilence
Na akkor futi innen, Gergő.
És vidd magaddal a haverjaidat és a Kiszel Tünde bugyijait is.
Pági
Honnan veszi ez a macskajancsi az információit? Nézzen szét pl.északon,hogy mi a jó irány az oktatásban!
nezelodo
Na, hogy meglepődtem volna ha ez a legényke azt mondja ezt is elkúrtuk, mint a többit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.