Az LMP-s kérdezte írásban kormányt arról, hogy mennyibe kerül idén az orosz hitel. Válaszában Lázár János azt írta, hogy a kormány tiszteletben tartja a folyamatban lévő uniós versenyjogi vizsgálatokat, ezért az oroszoktól kapott hitelkeretet még nem nyitották meg. Hozzátette, hogy a hitelt csak a Bizottság versenyjogi jóváhagyása után kezdi el lehívni. Ugyanakkor kitért arra is, hogy a kormány 2016. március 31-én 250 ezer euró rendelkezésre tartási díjat fizetett az orosz félnek, de szerinte erre a vizsgálat nincs kihatással.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pestilence
Mert Mo. annyira jól teljesit, hogy ez meg sem kottyan nekünk.
Kár, hogy közben millióan nyomorognak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
miért...az olimpiára is milliárdok mentek el eddig...oszt senki nem rázza a lábát miatta...így kell ezt csinálni...
kkalman
Lázár szerint bla, bla, bla, bla...
Szerintem meg rohadjon meg az, aki képes volt ilyen szerződést kötni, hogy a nagy büdös semmire kell fizetnünk a ruszkiknak!
bundi
@kkalman: @colibri: @nyanya001: @human: igazából jó esély van arra hogy csak fizetni kell a hitelért...mert a bank nem tud folyósítani semmit...
hvg.hu/gazdasag/20160413_Vnesheconombank_paks_II_adossag_putyin_atomeromu_szocsi_hitelfinanszirozas_orosz_bank
"A WSJ úgy tudja, hogy a pénzintézetnél csak az idén 3 milliárd dollár adósság jár le, de a VEB ezt nem tudja miből (és honnan) visszafizetni."
vagy:
"A WSJ számításai szerint az idei évre az orosz államkincstárból érkezhet ugyan 2,2 milliárd dollár, de ezzel csak a rövid távú problémákat és likviditási gondokat lehet megoldani, mivel a VEB csak az idén mintegy 4,47 milliárd dollárnyi "beöntéssel" volna képes nagyjából egyensúlyba kerülni. Csakhogy ennyi már az orosz költségvetésben sincs – pláne, hogy az a legóvatosabb számítások szerint is 75-80 dolláros olajárra épült, márpedig az olaj hordónkénti világpiaci ára jelenleg is csak 40 dollár körül táncol."
tehát kérdéses, hogy a bank csak úgy kiutalna a magyaroknak 10 milliárd eurót, amikor a saját 3 milliárdo törlesztésére sincs pénz...
bundi
@kkalman: @colibri: @nyanya001: @human: ...
egyébként én hajlanék arra hogy a fideszt támogasssam a hozzáállásában...
tehát
1997-ből...
"Orbán azt kezdeményezte, hogy az expót előkészítők és megszavazók saját vagyonukkal feleljenek. Ha a világkiállítás sikeres lesz, kapjanak bőséges jutalmat, ha anyagi bukás, akkor a vagyonuk is rámegy."ergo...olimpia paks...stb...ha valami gond lesz...menjen a levesbe a vagyona annak aki előkészítette, megszavazta...
ja és érdekes megnézni ki is szavazott paksra...
"Azért érdemes megnézni az országgyűlés honlapján név szerint a szavazókat, hiszen a 199 parlamenti képviselőből 41 nem szavazott a hazánkat évtizedekre eladósító gigahitelről, pl: Orbán Viktor, Kósa Lajos, Szijjártó Péter, Lázár János, Semjén Zsolt, Gyurcsány Ferenc... "
greenfo.hu/hirek/2014/06/24/a-fidesz-kdnp-rabolintott-paks-2-gigahitel-szerzodesere
így a vezér mondhatja...mossa a kezeit...ő ott sem volt...
Hellcat
@bundi: Bizony bizony...kínos kérdésben csak másokkal szavaztat a cigánypáva...ilyenkor ő sem vállalja a felelősséget...a patkányok legnagyobbika.
36
Nem lesz itt semmi, sem Paks2-ből, sem az Olimpiából. Alkalmi pénzkivevő lehetőségek.
Nem lett semmi a világkiállításból, a MALÉV is tönkre lett téve, minden magyar és termelő céget eltörölnek az útból.
Lényeg, hogy az Audi, Mercedes és a többi multi az óvodától kezdve a rokkantnyugdíjig, saját magának nevelje a biorobotokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.