A jövő természete, hogy kiszámíthatatlan, új esélyekkel és új veszélyekkel egyaránt terhes, a mi felelősségünk, hogy lehetőséget teremtsünk a mai fiataloknak a felkészülésre, saját személyes sorsuk és az ország, a magyarság sorsának alakításában való részvételre – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön Szombathelyen a II. János Pál Katolikus Szakkollégium első támogatói estjén.

Kövér: A mi felelősségünk lehetőséget teremteni a mai fiataloknak

A Fidesz politikusa saját élményeire utalva úgy fogalmazott: harminc egynéhány évvel ezelőtt Bibó szakkollégistaként nem féltek fiatalnak lenni.

"Az én nemzedékemet a korabeli szocialista politikai rendszer le akarta szoktatni a gondolkodásról, a nemzeti összetartozásról és a vallásos hitről" – mondta. Hozzáfűzte: a szocialista propagandagépezet, kultúrpolitika és oktatási rendszer mindent megtett azért, hogy Magyarországon a fiatalok a kommunista ifjúsági szervezeti kereteken kívül politikailag ne szervezőjenek meg. Ha netán mégis megteszik, akkor azt ne a nemzeti tudatosság jegyében és semmiképp ne a keresztény erkölcsi értékrend alapján tegyék.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Pestilence: Soha nem fogják ezeket az embereket felelősségre vonni,még a mandátumát se veszik el bármit is csinálnak.Legdurvább esetekben felfújják az ügyet aztán ejtik a vádakat.Leváltják és kinevezik egy másik helyre ahol többet keres.A jelenben bármelyik munkahelyen azok vannak előnyben akik a fideszt istenítik. Ha jársz fidesz rendezvényre műszakban is szervezheted .A diákok meg hálásak lehetnek a diákhitelnek amit felvettek,aláírták vele a halálos ítéletüket ha nem sikerült az iskola.Kormányunkban annyira sem bízom mint egy éhes oroszlánban.Még amit kérdeznek az sem igaz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Lehetőséget, amiért elhagyják az országot...
dr. prédikátor
Mocskos egy szemét geci szarkupac vagy te köteles lancelot!!!Miért nem húzol már el a picsába!!!
Mobil123
Mindent meg is tettek értük az elmúlt években !! azért megy el mind az országból!
KisGenyo
Meg is hálálják majd! Remélem ott lesz majd valamelyik fiatal és beléd tud rúgni, amikor megöregedtél Te féreg!
Nil
Jelenleg azzal teremtik a jövőt hogy még nem léptünk ki az unióból, így van hova menekülni.
Egyébként lehet menni éhb
Nil
folytatás: lehet menni éhbérért dolgozni, pár forintért tapsolni fideszes rendezvényeken, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.