A villamoson ásványvizezgető újságírót nem véletlenül büntették meg: nem is gondolnánk, milyen veszélyes egy ártalmatlannak látszó ásványvíz, ha mozgó járművön fogyasztják - írta a Debreceni Közlekedési Vállalat, de azért hozzátették: megpróbálnak lazítani a szabályokon. A jövő hétre villamosos vízivó flashmobot szerveztek Debrecenbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Csak eszembe jutott: Nyáron a 40 fokba mit csinál DKV?? Dögöljön meg az utas a szomjuságtól??? Bunkók!!
karma1
Tulajdonkeppen ha kimegyunk az utcara, es nem veszunk fel vedosisakot, akkor igen nagy veszelynek tesszuk ki magunkat, mert a fejunkre is eshet egy tegla, egy viragcserep...Ugyanezert pl. a plakatragasztas is borzaszto veszelyes munka: elkezd fujni a szel, a plakat a ragasztos felevel a plakatragaszto fejere tekeredik, aki ettol leesik a letran, es egy arrajaro uthenger eluti...

Agyament idiotak, az megy csak el villamosra, buszra ellenornek, aki a vilagon semmihez nem ert, epp hogy ki tudha tolteni a bunticedulat, es aki az egesz csaladjanak ingyenes utazast akar szerezni e munkakor altal...:o(((

Viszont ha az utas peldaul cukorbeteg, vagy mas betegseg miatt MUSZAJ vizet innia, kulonben elajul, akkor arra mit szolna egy ilyen egybites agyu ellenor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.