Az embernek egy picit olyan érzése kezd támadni, mintha egy ketyós bölcsödében lennénk. Már javában dúl a botrány, miszerint a komplett bankrendszer, szakértői társadalom és ügyfelek hada nem vette észre az elmúlt két hónapban, hogy kikerült a februári módosításból az osztatlan közös tulajdon…

Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az új Quaestor károsultak! A jövő adósai, akikek a nagy nemzeti tolvaj fog megmenteni?
zöldszem
Az új Quaestor károsultak! A jövő adósai, akikek a nagy nemzeti tolvaj fog megmenteni?
szaboria1
Mint mindig azzal, hogy a devizások forintosok lettek semmivel sincsenek megmentve. Ez a CSOK is csak a gazdagoknak ad 10 millát.
eugen4402
Spec. kurzus... A tandíjat majd megint az egész társadalom fizeti. Ahogy a következőt, és az azután beinduló akciót is Te és én finanszírozzuk, pedig nem is ikszeltünk a "folytatjuk"-ra. (Itt egy hosszú fütty jön.)
papa.49
De most is az a baj, hogy még saját maguk se tudták milyen szabályok mellett lehet folyósítani a kölcsönöket, menet közben találták ki a szabályokat, MOST KÉNE EGY VISSZAMENŐLEGES HATÁLYÚ TÖRVÉNY EZEKRE AZ ESETEKRE!!!
namihami
Normálisan gondolkodó ember nem is vehette komolyan, hogy ennyiből, plusz 10 milla/3 gyerek, akár vidéken is új házat lehet venni. Tehát az egész csak azoknak lett kitalálva, akiknek erre egyébiránt a világon semmi szükségük nem lett volna, de jól jött egy kis ajándék zseton.
Egy szülő, mert a másik ugyebár Gyesen van, hol keres annyit, hogy eltartson 3+1 főt és még a törlesztést is fizesse? Aki pedig ennyit keres, az alapjában véve nem szorult erre a pénzre.
Ergo: adtunk egy kis ajándékot, csak úgy ,karácsony vagy egyéb alkalom híján azoknak, a ""csóróknak"", akik egyébként se szorultak rá. De hiszen ez volt a cél.
MI jobban teljesítünk.
karma1
Mar amikor elindult ez az egesz orultseg, mar akkor sem volt komolyan veheto...Olyan szigoruak a feltetelek, hogyha valakinek a megadott hatarido letelte utani napon szuletik meg a 3. gyereke, mar azt sem fogadjak el, akkor vissza kell fizetni az egesz lovet...

Egy tekervenyes agyu jogasz baratom mondta, hogy akkora kiskapuk es hibalehetosegek vannak hagyva a kiirasban, mint a Kijevi Nagykapu. Ezt azert raktak bele - mondta, - hogy ha barmi tortenik a kormanynyal a jovoben, akkor ezt a penzt valamelyik kiskapu reven visszavehessek a jogosultaktol...

Hittem az illetonek, mert eddig sohasem beszelt a levegobe, de azt azert megsem gondoltam volna, hogy mar az elso 3 honapban ekkora hiba fog elokerulni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.