Elképesztő cikk jelent meg ma a Magyar Nemzetben, ami akár Hírcsárda-stílusparódia is lehetne, ha nem tudnánk, hogy ebben a hülyének nézett országban tényleg bármit le lehet nyomni az emberek torkán.

A Simicska Lajossal együtt kegyvesztetté vált egykori kormányszócső most, alig egy évvel az események után arról értekezik, hogy micsoda jó dolog az ellenzéki újságírás és csakis ilyet érdemes csinálni!

De hát milyen is legyen a közéleti sajtó egy demokráciában, ha nem mindig ellenzéki?

– kérdezi egy nyöszörgő hang a leszakadt plafon alól, mintha önként választotta volna a lap az ellenzékiséget, nem pedig úgy lettek kivágva, mint a szaró macska (és ezt az íves röppályát próbálnák most beállítani megvilágosító fénycsóvaként).

A teljes dolgozat itt, érdemes elolvasni – a legjobban úgy szórakoztat, ha mellényitunk valami jó kis propagandaanyagot az archívumból. Nem kell sokat visszalapozni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Istenem ha bent lenétek a pikszisben akkor is ilyen harciasok lenétek?
Míg a Fidesz hátsójában pihent a nyelvetek akkor körbe nyaltátok a hátsóját a Fidesznek.
eugen4402
Vannak országok, ahol nehéz eldönteni, kit is támogasson egy sajtóorgánum, mert a bandaháborúk következményeként egyik napról a másikra ellenséggé lehet válni, és az életbiztosítás is egyre drágább. Külön szerencse, hogy ezek az országok távoli kontinenseken terülnek el...
karma1
Istenkem, hat minek kell most hirtelen ez a nagy onigazolas? Jajjaj, tan valaki ketelkedik az mno "ellenzekisegeben"?

Na, koponyegforgatasbol jeles,. (Nade volt is kitol tanulni!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.