FRISS HÍREK, KÉPEK, VIDEÓK. Belföldi és külföldi hírek. Vélemény, gazdaság, sport, kultúra, tudomány, technika, bulvár, kék. Mégis mit gondol, ki maga? Teljhatalmú kormányzó, vagy király? Egy ismerősömből kibukik a kétségbeesés. A család közel 400 éve él egy faluban ugyanazon a helyen és most el kell adni a családi házat, mert 2008-ban felvettek 2 millió forintot devizahitelbe. Azóta fizetik rendesen a kölcsönt, közel három milliót eddig és van még 3,6 millió tartozás. Olyan változás történt a családban, ami ellehetetleníti a további biztos fizetést. Neki van 100. 000 nettója és kiskorú gyermeke. Abból nem lehet közel 50. 000 Ft-ot fizetni. A hangja elcsuklik, bocsánatot kér az érzékenységéért. Mondom neki, hogy Harangozó Tamás épp tegnap szólalt fel ez ellen a parlamentben. Én nem politizálok, mondja.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: r2d2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ez a Harangozó testvér páros többet ér mint az Mszp többi tagja együttvéve.
Nagyon tetszett ahogyan neki feszült a zorbánnak, aki nem győzte a levegőt kapkodni. Ehhez a csuti király nincs hozzá szokva, csak az alattvalók bársonyos seggnyalásához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.