Kovács „Kovi” István egy elég rendhagyónak tűnő ötlettel állt elő a Bors honlapján olvasható tudósítás szerint. A kétségtelenül sokak által látott, kellő prüdériával csak „felnőtt tartalomként” aposztrofált magyar filmek archívumát gondolná létrehozni. Még az is lehet, hogy létrehozhatna egy Nemzeti Dugástörténeti Kutató Intézetet, és akkor pénz is több kerülne rá. Elvégre nemzeti szopatás már van. Igaz, az utóbbinak nincs archívuma, csak orbániai mindennapjai. Átvitt értelemben sokaknak. De közvetlenül is esetleg többeknek, mint szeretnék. Még akkor is, ha hébe-hóba egy-egy vezető, iskolaigazgató, nevelő belebukik az ezt érintő botrányok valamelyikébe. Ám most maradjunk ennél a „felnőtt tartalmú” archívumnál, mint ötletnél. Amelynek többek között, és az ötletgazda szerint is, igen komoly kortörténeti jelentősége lehetne. Ahogy a film-archívumoknak általában. Elvégre nem egy esetben csak a régi képek, filmfelvételek árulkodnak arról, hogy milyen volt az akkori divat, a...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
és mekkora lét adnak rá azok a képviselők, akik a parlamentben ( a munkahelyükön, mu nkaidőben ! ) pornót nézegetnek a közpénzű laptopjaikon ?
GeoCravker
@Toby: Anno volt egy kép, amin Lázár elvtárs. Nem ez a mostani, hanem az akkori, éppen a f..t simogatta a sorok közt. Azt a képet simán indexre tette már a készítője is.

Ezek a mostaniak csak ezért élveznek a Parlamentbe járni. Mindenkit szopatnak, és erre kanulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.