A külgazdasági és külügyminiszter szerint senki, még Bill Clinton volt amerikai elnök sem engedheti meg magának, hogy sértegesse a magyar embereket.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy Bill Clinton kijelentette: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából, és tekintélyelvű diktatúrát akarnak.

Az Egyesült Államok volt elnöke egy hétvégén tartott kampánybeszédében azt mondta: Lengyelország és Magyarország most úgy döntött, hogy a demokráciával túl sok a baj, ezért Putyin-féle vezetést akar.

A külgazdasági és külügyminiszter az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében közölte, hogy Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért.

A magyar nép szabadságküzdelmének ilyen módon való lebecsülése elfogadhatatlan – fogalmazott.

Hangsúlyozta: nyilvánvalóan Bill Clinton is tudja, hogy a magyar emberek demokratikus parlamenti választásokon döntöttek Magyarország jövőjéről.

"Lehet, hogy a magyar emberek döntése nem tetszik Bill Clintonnak, de ez nem elég ok arra, hogy az egykori amerikai elnök így sértegesse őket" – közölte Szijjártó Péter.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
De te, ti, mindenkit sértegethettek ?
Amúgy nem a magyarokról beszélt, hanem rólatok, titeket bírált !
Fáj az igazság ugye ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@teuton: Mikor és kit sértegettem én? Szépen válaszolgatok és aki megemlíti, miért vagyok ostoba, annak elmondom, hogy ő miért az! Én nem kezdeményezem az agressziót, az inkább engem talál meg a másik oldalról!
Ami a magyarellenességet illeti, aki a magyarság érdekei ellen fenekedik, nem vagyok hajlandó magyarnak tekinteni. Úriember pedig biztosra nem fogad, így én sem! Ja és akkor jósolgatok, amikor akarok!
teuton
@Bringás: Na drotszamaras akkor be is fejeztem az okitasodat, mert ertelmetlen, javithatatlanül begyepesedett naracsagyu vagy... Tehat aki SZERINTED, a TE velemenyed szerint a magyarok ellen van, az nem magyar. De jo, hogy ezt nem ilyenek döntik el... Egyebkent elarulom eked, hogy annak ellenere tartottam meg a magyar allampolgarsagom, hogy mar 1992ben felajanlotta nekem a nemet allam a nemetet... Nem a magyarok ellen vagyok, hanem a butak ellen, a nemzetisegre es allampolgarsagra valo tekintet nelkül, barki legyen is! Az igazi hazaarulo es magyarellenes pedig te es a hasonfajtak vagytok, mert a nacionalizmusukkal, idegengyülöletükkel az egesz vilagban meggyülöltetitek a magyart (amit naponta a börönöm erzek külföldön!), kiveve a jobbszelen..
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: "Ami a magyarellenességet illeti, aki a magyarság érdekei ellen fenekedik, nem vagyok hajlandó magyarnak tekinteni. "
Akkor miért nyalod a gazdidat? Mert a határon belüli magyarokat gyűlöli, sőt...Netán te is román vagy? Csak kérdem...
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Buta kérdésre buta választ lehet adni, így inkább nem válaszolok! Gondold át magadba, mi az a magyarság! Ha még vannak esetleg emlékeid!
Bringás
@teuton: Ha a buták ellen vagy, ne menj tükör közelébe!
teuton
@Bringás: Latom, masra mar nem telik töked, csak a sertegetesre. De olyan primitiv narancsagyu birkaktol mint te, fel sem veszem. Remelem igy, a te stilosodban mostmar erted? Fentebb ugyan mar irtam, hogy csak ertelmes emberekkel lehet ervekkel vitazni, veled nem, ezert be is fejezem az okitasodat, mert semi ertelme.Neked semmi ertelmed nincs es nem is lesz. Menj egy kicsit bringazni a cöf-ösökhöz, a pesti sracok vagy a kurucinfo oldalakra, ott majd kapod a hülyesegeidert es melldöngetö melymagyarsagodert a lajkokat, libsibolszhatsz, migrancsozhatsz, mocskolhatod az EUt es hazaarulozhatsz kedved szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.