A külgazdasági és külügyminiszter szerint senki, még Bill Clinton volt amerikai elnök sem engedheti meg magának, hogy sértegesse a magyar embereket.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy Bill Clinton kijelentette: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából, és tekintélyelvű diktatúrát akarnak.

Az Egyesült Államok volt elnöke egy hétvégén tartott kampánybeszédében azt mondta: Lengyelország és Magyarország most úgy döntött, hogy a demokráciával túl sok a baj, ezért Putyin-féle vezetést akar.

A külgazdasági és külügyminiszter az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében közölte, hogy Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért.

A magyar nép szabadságküzdelmének ilyen módon való lebecsülése elfogadhatatlan – fogalmazott.

Hangsúlyozta: nyilvánvalóan Bill Clinton is tudja, hogy a magyar emberek demokratikus parlamenti választásokon döntöttek Magyarország jövőjéről.

"Lehet, hogy a magyar emberek döntése nem tetszik Bill Clintonnak, de ez nem elég ok arra, hogy az egykori amerikai elnök így sértegesse őket" – közölte Szijjártó Péter.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
De te, ti, mindenkit sértegethettek ?
Amúgy nem a magyarokról beszélt, hanem rólatok, titeket bírált !
Fáj az igazság ugye ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Szerintem Clinton csak a jelenlegi kormányt minősítette. Egy "nyugdíjas" elnök meg azt mond amit akar. Ki figyel oda. Hogy a világ nagyobb része? Az meg kit érdekel... Nálunk. Mert itt Szíjjártó véli megmondani az igazat. De az meg kit érdekel? A "világ nagyobb felén".
nyanya001
De te, ti, mindenkit sértegethettek ?
Amúgy nem a magyarokról beszélt, hanem rólatok, titeket bírált !
Fáj az igazság ugye ?
Cicamama55
Nem a magyar embereket sértegette, hanem a "független, szabad kormányunkat"!
k.ati
Hadnagy Katinak üzenem, Clintonnak igaza van.
zöldszem
"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."
/Stephen King/ "
magyarbakancs
Ami itt folyik, és amit a Fidesz cselekszik az a kommunizmus finomított változata.
Szabadon beszélhetsz, szabadon kritizálhatsz, a kutyát sem érdekli, mi vagyunk hatalmon.
Mi lophatunk, törvényeket írhatunk magunk számára.
Közpénzből csinálhatunk magánvagyont.
Mert mi a Fidesz vagyunk.
Bringás
Mit beszél Clinton? A kormányunkat bírálja egy olyan ember, akinek az elnöklése alatt már megvolt a kerítés a Mexkói határon és katonák őrizték tűzparanccsal? Aki eltűrte és folytatta Quantanamóban az ítélet nélküli foglyok kínzását? Akinek azok a barátai Szaud Arábiában, akik nyilvános lefejezéseket tartanak, mint látványosságot?
Nézzen már magába elnök úr és így ebben a kontextusban Szíjjártó még elegáns is volt vele!
pbalage
Remélem nem a Szíjjártó meg az Orbánviktor a "mimagyarok"...
Vagy legalábbis bízom benne, hogy több ész szorult ebbe a kis nemzetbe.
eugen4402
Drága jó nagyanyám jut eszembe: "Kés, villa, olló (és demokrácia!) gyerek kezébe nem való." :-(
wagabund
...amerikának, meg a hidegháborúnak köszönhetjük a szabadságunkat...ez igaz is akár..mert nagy rutinjuk van ám a napalmszórásban, láncos szőnyegbombázásban(is)...szerncsére megkegyelmeztek...vagy nem tudták hol vagyunk, mert nem találtak a térképen...aztán így a fidesz kénytelen volt kizavarni az oroszokat..

taps.
volvós
Petike ! Azért haragszol a Billre, mert neked nem
volt egy Monica Lewinszky az irodádba ,
csak egy " Bélád " ???
Bringás
Szíjjártó igen helyesen és udvariasan is szólt Clintonnak! Ne ossza már az észt nekünk az az exelnök, akinek a hivatali ideje alatt törvénysértések történtek!
Védte volna az USA-ban a demokráciát. A mi hazánk már akkor ötszáz éves volt, amikor ők még nem is voltak ország!
Yoda69
"A külgazdasági és külügyminiszter az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében közölte, hogy Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért."

Ugy latszik en lemaradtam valamirol. Tudtommal Magyarorszag 1989-ben lett ujra szabad, amikor a ruszki csapatok kivonultak az orszagbol, es egesz Kelet-Europabol a hideghaboruban elszebvedett vereseguk miatt. Ver es emberaldozat nelkul.

Ha szargyarto az 56-os forradalomra celoz, akkor nagyon melle lo, mert akkor nem sikerult kivinunk a szabdsagunkat. Hazaaurlo orosz buzeransok (olyanok mint orban vagy szijgyarto is) behivtak a ruszkikat.
WF
Kicsit gondban vagyok: egyre inkább kiábrándulok az USA vezetőiből, különösen a Clinton házaspárból, és amúgy teljes mértékben hidegen hagyna, hogy az öreg perverz disznó mit mond MO-ról. De ha a taknyosorrú külügyérünk megszólal, a szégyen pírja önti el az arcomat, hogy ez a surmó szájkarate tudásával lehet jobb sorsra érdemes hazánk "arca". Mit tehet az ember? Köp egyet ki az ablakon.
WF
@zöldszem: Lájkoltam, mert jól hangzik, de nem egészen igaz.
dr. prédikátor
Zselés geci! Nem a magyar embereket sértegette hanem a pofátokba vágta az igazat!Csak az a kár hogy nem egy nagyméretű téglába csomagolta és úgy vágta a pofátokba!!!Akkor legalább egy ideig kussoltatok volna!!!De igaza van a Billi gyereknek!!! mocskos egy aljas szemetek vagytok, hat év alatt egész Európával megutáltattátok Magyarországot!!!
WF
@Bringás: Oké, majdnem igazad is van. De ettől még a másik oldal (fideszmagyarország) marad mucsai áldemokrácia, ahol a haverok a húsosfazék körül ülnek, dőzsölnek és mindenkinek a kezére csapnak aki közel akarna férkőzni a vezér s.ggének nyaldosása nélkül. És ilyen módon kevéssé zavar mit pampog Clinton, sokkal inkább az, hogy holnap miből fogunk élni, hogy kapunk-e még orvosi ellátást, mit tanítanak a gyermekeinknek az iskolában, hány százmilliárdot vágnak még zsebre a mészároslőrincfélék... és sorolhatnám.
Bringás
@WF: Értelek én téged, mert a hatalom birtokosaira mindig rávetül a sikkasztás árnyéka. Ezt félreteszem, mert nem volt még olyan kormány, ahol valamilyen disznóság ki nem derült volna!
A Mészáros Lőrincek valamilyen munkáért kapják azt a pénzt, nem csak puszira! Na az már más, hogy mindig ők nyernek!
Yoda69
@dr. prédikátor: Nem zsele az hanem geci. A fogeci gecije a szargyarta hajaba ragadt. :)
zöldszem
@WF: benne van a "szinte" (amit Te is mondasz)!
teuton
@Bringás: "A mi hazank 500 eve"? Na akkor sorold mar fel a valoban tösgyökeres magyar kiralyokat az Arpadhaziak utan! Es hany %-a a Magyar Kiralysagnak volt magyar? Biciklizz csak tovabb, de ne itt beszelj hülyesegeket... Egyebkent csak annyit meg, ha MO olyan jol megvolt es megvan a külföld nelkül, akkor miert könyörgött Amerikahoz es a Nyugathoz 56ban? Ök csak azert nem segithettek nyil5tan katonailag, mert nem akartak vilaghaborut...
r2d2
CR2?! This is R2D2 speaking... Are you crazy???
kukac50
A politikusokat kritizálja nem a Magyar Népet! Azért ez már eszébe juthatott volna!
egyvandor
szijj-ártó nem engem sértegetett hanem a suttyó fajtádat. azokat akik mindenkin simán átgázolnak akik azt gondolják hogy a nektek a semmi ellenére is többszöröse jár, mint másoknak. Ne beszélj a magyarok nevében, mert a magyarok többsége nálatok ezerszer értékesebb ember. már ha ti is ebbe a csoportba vagytok sorolhatók.
egyvandor
@magyarbakancs: finomított változata? Te most viccelsz?
egyvandor
@Szókrakész: Na ha Mónika nem lett volna akkor mit írtál volna ide?
WF
@Bringás: Ez egy kicsit eufemisztikusra sikerült, nem gondolod? "Rávetül a hatalomra a sikkasztás árnyéka". Ha a kommentjeid alapján nem látnám, hogy vérfideszes vagy, azt hinném, ironizálsz. Ez már nem árnyék, hanem "éji sötét"! Ilyen hülyeséget meg ne írjál, hogy ML-ék dolgoznak! Én versenyszférában dolgozom, tudom milyen kemény meló évről évre 20% körüli növekedést produkálni. Ugyanis ezt pénzügyi oldalról is tudni kell finanszírozni. De legyen 50%-OS az éves növekedése. De itt több száz százalékos növekedési ráta van évről évre, és nem egy hightech cégről beszélünk, hanem egy - urambocsá - parasztról. (Ezúton is elnézést kérek a tisztes gazdatársadalomtól, saját felmenőim is felerészt földművesek voltak).
Desischado
A jó édes a...kádat pétör, az én nevemben ne ugass! Clinton nem a magyarokról beszélt, hanem rólatok! És igaza van sajnos! Fáj az igazság?
evacica
A magyarok szégyene, hogy egy ilyen ember viszi az ország külügyeit! Ilyen tapló még nem ült külügyminiszteri székben eben az országban! A diplomáciáról halvány lila fogalma sincs, ráadásul fogalom zavara is van. Clinton a kormányzást bírálta nem a népet, egyelőre a kormány nem a nép! Petike jó lenne ha ezt megjegyeznéd te is meg a főnököd is!A kritikát meg bírni kéne!
Bringás
@WF: A szocikra nem vetült rá, hanem már ülnek is!
bencemacska
@magyarbakancs: Ott tévedsz, hogy ez nem a finomított, hanem a durvább változat! A -valódi - kommunisták nem loptak ilyen pofátlanul!!!
Bringás
@teuton: 56- ban is becsaptak az amik és azóta mindig! Ők nem demokráciát hoznak, csak kifosztást és háborút! Most meg ide küldte a multikat meg a bankokat és ,még az orális elnök ugat a szabadságról! Undorító!
WF
@Bringás: Nekem mondhatod, nem vagyok baloldali szavazó, talán a hozzászólásaimból kiderült. De azon gondolkodj el, hogy ki is ma az államügyész? És mi lett a nagy dirrel durral beharangozott elszámoltatásból? Hová lett a nokiás doboz? Hunvaldra mit tudtak ráverni? Mindezt úgy, hogy az ügyészség fideszes pártkatonákkal van tele. A szocik egyébként is ipari tanulók voltak a mostani klientúrához képest. Mondhatni ma intézményesített lopás folyik az országban, a szemérmesség látszata nélkül. Nem 20 millás nokiásdobozok forognak, hanem tíz és száz milliárdok vándorolnak a közpénzekből haveri zsebekbe. És ne csapd be magad: ez a te eü ellátásod, a te jóléti kilátásaid, a te gyereked oktatásának rovására is megy, miközben a simicskák, nyergesek, mészároslőrincek, andivajnák, habonyok és szjjártópéterek betegre harácsolják magukat... Na, nem hergelem magam tovább!
nezelodo
Engem nem sértett meg, függetlenül attól, hogy hogy vélekedek Amerikáról. Csak ez a suttyó tolvaj banda érzi találva magát.
teuton
@Bringás: Tudod a hülye birkakat be lehet csapni... Mert hagyjak magukat... Ezt mindenki tudja, Orban is, ezert csinalja folyamtosan...
Bringás
@teuton: De Merkel már nem tudja becsapni a németeket
Bringás
@WF: Kis színes a szoclibekről!

MSZP-SZDSZ börtönválogatott:
1.Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés, előzetesben
2.Czeglédy Csaba MSZP Adócsalás Két évre felfüggesztett 8 havi börtönre, illetve 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítéltek
3. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben volt, most szabadlábon Nemzeti vagyonkezelő
4. Wieszt János MSZP vesztegetés, négy év börtön, 2 millió 200 ezer forint vagyonelkobzás és félmilliós pénzbüntetés.
5. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
6. Nagy Imre MSZP jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, bíróság: 900 000Ft bírság
7. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
8. Fürst György MSZP hűtlen kezelés szabadlábon
Terézváros védekezik
9. Páva Zoltán MSZP hűtlen kezelés szabadlábon
Komló védekezik
10. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
11. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.
Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban
lévő eljárások!
12. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
13. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés Előzetesben
Tiszaderzs vádemelés
14. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott
Balmazújváros gyanú,
15 Szabó Lóránd MSZP Dombóvár személyes adatokkal visszaélés pénzbírságra ítélve
16 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
17. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön
Salgótarján
18. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
19. Gyurcsány Ferenc Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosulatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forintal Elévült???
20. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év
felfüggesztett
21. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
Lendvai Ildi kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
22. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
23. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással űzérkedés 2 év börtön
24. Szarvas Attila MSZP társadalombiztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
25. Pénzes Sándor Adócsalás...
magyarbakancs
@bencemacska: Igazad van de nem akartam bunkón fogalmazni ez sokkal rosszabb mint a kommunizmus.
WF
@Bringás: Köszönöm, látom felkészült vagy! :-) Akkor ezt a listát szorozd be tízzel, az lesz a fidesz fiúké. (Remélem, te nem leszel köztük :-D)
teuton
@Bringás: Most hogy jön ide Merkel? Miert nem rögtön zsidozol sorosozol vagy gyurcsnyozol? Ja, Bajnait meg majdnem kifelejtetten... Te mindig kibujsz a valasz alol, ha sarokba vagy Orbannal szoritva! Egy demokraciaban nincsenek olyan dolgok, mint MO-on, kormanyzati lopas-csalas, törvenyek visszamenöleges megvaltoztatasa, haverok-rokonok EUs penzzel kitömese, egyszemelyes kezi iranyitas, stb. Orban mostmar az allamelnököt is szemelyesen akarja kinevezni... Merkel kancellar marad amig le nem mond, Orban meg el lesz a sajat penzehes bandajatol kergetve puccsal, amikor elfogyott a zsakmany...
Aki Én
@Bringás: 07:48 Hú de nagyon nem érted a dolgokat. Szerinted kit kell itt meggyőzni, hogy az mszp nem olyan amilyen? Szerinted miért lettek leváltva? Ki mond olyanokat az mszp-ről, mint te a fideszről? Szerinted ki szereti úgy a hazug tolvajokat mint te? Tudod te, hogy kit kell itt győzködni az mszp-ről? Én nem látom, hogy bárki úgy istenítené őket, mint te a fideszt.
Te tényleg nem értesz semmit? Még ha a fidesz körül rend lenne, akkor lenne alapja a listádnak.
De akkor legyen pár példa a te pártfogoltjaidról is, (a teljesség igénye nélkül) mert ugye úgy igazságos. Ráadásul elég régi lista, viszont már akkor sem volt rövid:

nepszava.hu/articles/article.php?id=215165

politikusbunozok.blog.hu/

alfahir.hu/fideszbunozes_fideszbunozes_igenis_van_fideszbunozes
teuton
@Bringás: Van nehany "szepseghibaja" a listadnak, de ebböl latszik, hogy mennyire bute vagy! A listat egy jobbikos portalrol "loptad", ugy 5-6 eves... De ez sak az egyik resze, amasik, hogy nagyreszt lezaratlan ügyek vannak felsorolva, gyanusotottakkal, eljaras alatt. Ugy tudom, hogy MObarmennyire nem demokracia mar, de amig valakit jogerösen el nem itelnek, addig artatlan. Vagy szerinted nem? Azert jonehany -finoman szolva- csusztatas is van benne, vagy inkabb hazugsag. 1 pelda: Weiszenberger László. Abirosag megallapitasa szerint NEM mint hivatalos szemely lett elitelve! Gyurcsany es Bajnai SEMMILYEN eddig elinditott ügyben nem lett elmarasztalva, mindig felmentettek öket büntett hianyaban! Mindezt 6 evi fideszes jogi iranyitas ota! Söt, aki szemkilövetözik vagy libazik, az ragalamazasert büntethetö! (Na erre a felhizott "független" jobbikliba EP-kepviselönöcske is abbahagyta gyorsan a ragalmazast.) Ilyen alapon pedig a listad elsö helyen Orban Viktor kellene szerepeljen, akit epp mostansag iteltek Gyurcsany es az Altus ragalmazasa miatt karterites fizetesere... Erröl persze gondolom nem hallottal, mert igen szelektiv a hallasod, a jobb füledre süket vagy...
Bringás
@teuton: Magyarországon csak a szocik csináltak ilyet. Merkel pedig úgy jön ide, hogy nézzük már meg a két politikus népszerűségét!
Bringás
@Aki Én: Hány eljárás van a Fidesz ellen?
Bringás
@teuton: Ez a lista a Népszava Coleen Bell-es cikke alatti hozzászólásban szerepelt!
És te majd megmondod, kinek kell a listán szerepelnie! Cöcö!
Aki Én
@Bringás: 13:37 Ha ezt komolyan kérdezed, akkor nagyobb a baj nálad, mint azt valaha feltételeztem. Felelősségteljes épeszű ember ma nem kérdezhet ekkora pofátlan, demagóg ostoba butaságot.
Basszus ember, te tényleg nem értesz semmit. Hogy kezeled egyedül a számítógépet?
Bringás
@Aki Én: Ha nem tudsz számot mondani, arról nem én tehetek!
teuton
@Bringás: Ok, nezzük meg! Merkelt több mint 25 millioan tamogatjak, ill. valasztjak. Orbant hanyan? Merkelnek koalicioban több mint 70%-a van, Orbannak nincs 2/3 sem... Folytassuk az összehasonlitast? Ne, na ugye? Mert te mindig ugy forgatod a szamokat, ahogy akarod... Amikor ugy tetszik, akkor %-ot mondasz, amikor maskent akkor abszolut erteket, maskor meg vviszonyitottat (allamadossag a GDP %-aban)... Ertelmetlen dolog olyan elvakulttal vitatkozni mint te...
Toby
Még az eszkimók nem olvastak be a rezsimnek, de a mi késik, nem múlik! Ja, meg az ufók.
teuton
@Bringás: Hogy valaki hsz-ben közöl egy listat nev es forras nelkül a neten, azt te keszpenznek veszed? Hat akkor valoban buta vagy es csak sajnalni tudlak! Legalabb ellenörizd amit megosztasz, mert egy 5-6 eves dolog, egy jobbikos portal internetes cikke, de szerzö es forrasok megjelölese nelkül! Ezert aztan ha utananeznel kiderülne amit irtam, 2 2 peldabol 2 nem igaz... Na ennyit a tenyekkel valo ervelö vitarol... Egyebkent ha akarod, közlöm veled a birosagi itelet szamat es datumat amiben Orbant Gyurcsany es az Altus ragalmazasa miatt (a palyazaton megnyert EUs megbizas tiltkos parttamogatas) jogerösen karterites fizetesere iteltek. Erröl nem jelent meg a pesti sracoknal hsz???
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: tekerd el a bringát...Túl toltad...:)))))))
teuton
@Bringás: Varjunk 6 evet a fidesz bukasa utan, aztan majd meglatod hany 100 oldalas lista lesz! De a bünök sulyossaga miatt szerintem sokat tavolleteben lehet csak majd elitelni...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: lemaradt: :)))))))) Már a dagilaci is???
WF
@teuton: Irigyellek, hogy ezzel a troll bringással ilyen türelmesen eldiskurálsz. Sztem ember nem lehet ennyire hülye mint ő, inkább mesterségesen teszi magát annak. De a motívumait nem tudom megfejteni. Egyszerűen troll.
Toby
@Bringás: Téged itt nagyon nem szeretnek, vélhetően a hatalmas eszed és az összefüggéseket azonnal felismerő képességeid miatt! Nem?
Már a fidesz.hu is kurúgott? Talán szégyellnek...
Bringás
@Toby: Nem szerelmeskedni járok ide! Pusztán azért, hogy a hazugságokat cáfoljam. Kell ide egy józan hang, a süvöltők közé!
Bringás
@teuton: És kit fognak most a németek elzavarni?
Bringás
@teuton: Nem lesz itt semmiféle Fideszes lista. Csak a bukott, magyarellenes, demagóg kisebbség hazudozik!
eugen4402
@Bringás: Valld be őszintén: valamit nagyon elqrtál, és most pártbüntetésből kell itt vendégszerepelned. Nem akarok tolakodónak tűnni, de hány hónapra ítéltek..?
Bringás
@eugen4402: Mint említettem, csak a Fideszt érő méltatlan és hazug rágalmak miatt mondom el a véleményem! Lám, Illés bácsi cukrászdája ügyében is nekem volt igazam! Csak, hogy felhánytorgassam!
eugen4402
Különben mi az, hogy kiosztotta?
Bill Clintont az egész világon ismerik, és ha mást nem, de annyit mindenki tud róla, hogy Ő volt az USA elnöke. Viszont merem állítani, hogy ha bárhol máshol meghallja valaki ezt a hírt, az zavarba esik, és megkérdezi: - vajon ki ez a XIJ-Arto, vagy micsoda..? Miért keresi ez a bajt magának?
eugen4402
@Bringás: Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, és még buzdítalak is, hogy légy büszke arra, ha néha az élet igazolja egy-egy állításodat. Azért pár percig gondolkozz el azon, biztos, hogy nem tolod túl azt a "drótszamarat"?
Bringás
@eugen4402: Ez mindig nézőpont kérdése! Szerintem kultúráltan, érvelve a saját véleményem mellett állok ki!
teuton
@WF: Azert van türelmem ezzel a drotszamarassal is, mert a gyerekekhez es a butasagaikhoz mar hozzaszoktam. Volt 2 nevelt gyerekek, mar felnöttek. Van 3 sajat gyerekekm, mar felnöttek. Van 2 nevelt gyerekekm, az egyik mar felnött. ugy hiszem, türelemmel es ervekkel meg lehet valakit gyözni, ha van valami a fejeben...;-)
teuton
@Bringás: Ok, te ezt allitod, de a velemenymondas melle rögtön sertegetsz is. Az az igazi magyar, aki ha elenvelemenyt hall, az masikat mar magyarellenesnek tartja? Na akkor te egy igazi Hungarikum van, vedesd le magad! Egyebkent meg könnyü elöre jodolgatnod, mert ki fog ra emlekezni nehany ev mulva miket jövendöltel nev- es arc nelkül? De ha van ver a pucadban, köss velem 1 fogadast, 1 milla letetbe es 5 evvel Orban bukasa utan megnezzük milyen hosszu lesz a fideszes lista! A nyertes visz mindent, kamatokkal! Addig pedig ne josolgass evekkel elöre, hanem inkabb a jövö heti lottoszamokat aruld el nekem es kapsz 50%-ot...
Aki Én
@Bringás: Szép és tisztelendő, hogy kiállsz a véleményed mellett. Az viszont kevésbé, hogy a véleményed formálásakor figyelmen kívül hagyod a tényeket. Messziről ordít, hogy csak egy oldal véleményét fogadod el, teljesen mindegy ki hogyan cáfolja. Ez nem az okos emberek ismérve.
Aki Én
@Toby: 06:38 Valami ilyesmi. Többször mondtam, és komolyan is gondolom, hogy az ilyen alakokon szokott jókat derülni a fidesz maga.
Én is jókat derülök azokon, akik ha azt hallják piros a fű, akkor szaladnak és mindenkivel vitába szállnak és győzködnek, hogy a fű igenis piros.
Bringás
@Aki Én: Az talán okosabb, aki mindenféle ellenzéki lapok és politikusok hangulatkeltő vádaskodásaira ugrik?
Aki Én
@Bringás: Az ellenzéknek már vádaskodnia sem kell, a fidesz elég korrupciót szolgáltat. Ne velem veszekedj, mert meglett korod ellenére nem érted az ilyen egyértelmű dolgokat. És csak sajnállak, de a fidesz rajtatok röhög.
Bringás
@teuton: Mikor és kit sértegettem én? Szépen válaszolgatok és aki megemlíti, miért vagyok ostoba, annak elmondom, hogy ő miért az! Én nem kezdeményezem az agressziót, az inkább engem talál meg a másik oldalról!
Ami a magyarellenességet illeti, aki a magyarság érdekei ellen fenekedik, nem vagyok hajlandó magyarnak tekinteni. Úriember pedig biztosra nem fogad, így én sem! Ja és akkor jósolgatok, amikor akarok!
teuton
@Bringás: Na drotszamaras akkor be is fejeztem az okitasodat, mert ertelmetlen, javithatatlanül begyepesedett naracsagyu vagy... Tehat aki SZERINTED, a TE velemenyed szerint a magyarok ellen van, az nem magyar. De jo, hogy ezt nem ilyenek döntik el... Egyebkent elarulom eked, hogy annak ellenere tartottam meg a magyar allampolgarsagom, hogy mar 1992ben felajanlotta nekem a nemet allam a nemetet... Nem a magyarok ellen vagyok, hanem a butak ellen, a nemzetisegre es allampolgarsagra valo tekintet nelkül, barki legyen is! Az igazi hazaarulo es magyarellenes pedig te es a hasonfajtak vagytok, mert a nacionalizmusukkal, idegengyülöletükkel az egesz vilagban meggyülöltetitek a magyart (amit naponta a börönöm erzek külföldön!), kiveve a jobbszelen..
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: "Ami a magyarellenességet illeti, aki a magyarság érdekei ellen fenekedik, nem vagyok hajlandó magyarnak tekinteni. "
Akkor miért nyalod a gazdidat? Mert a határon belüli magyarokat gyűlöli, sőt...Netán te is román vagy? Csak kérdem...
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Buta kérdésre buta választ lehet adni, így inkább nem válaszolok! Gondold át magadba, mi az a magyarság! Ha még vannak esetleg emlékeid!
Bringás
@teuton: Ha a buták ellen vagy, ne menj tükör közelébe!
teuton
@Bringás: Latom, masra mar nem telik töked, csak a sertegetesre. De olyan primitiv narancsagyu birkaktol mint te, fel sem veszem. Remelem igy, a te stilosodban mostmar erted? Fentebb ugyan mar irtam, hogy csak ertelmes emberekkel lehet ervekkel vitazni, veled nem, ezert be is fejezem az okitasodat, mert semi ertelme.Neked semmi ertelmed nincs es nem is lesz. Menj egy kicsit bringazni a cöf-ösökhöz, a pesti sracok vagy a kurucinfo oldalakra, ott majd kapod a hülyesegeidert es melldöngetö melymagyarsagodert a lajkokat, libsibolszhatsz, migrancsozhatsz, mocskolhatod az EUt es hazaarulozhatsz kedved szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.