Retteghetnek azok az iskolák, ahol eddig befizették a gázszámlát, volt elég WC-papír és kréta, mert már elkészült az a törvényjavaslat, amely a fenntartás után - ebben "bizonyított" a Klik - a üzemeltetést is állami kézbe helyezné. Az önkormányzatok állítják, olcsóbb és hatékonyabb, ha nem az állam, hanem a települések üzemeltetik az iskolákat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mindenre ki kell terjeszteni a hatalmat, hogy kézbe lehessen tartani a renitens pedagógusokat, bele lehessen pofázni a személyügi kérdésekbe, azonnal látni lehessen, hogy melyik iskolában, kik azok, akik nem tapsolnak Őgennyládasága elmehibbant ötleteihez !
Manhattan
Most teszik tönkre a jövő nemzedéket!! Tőlük féltik a hatalmukat. Annak idején ők az átkosban gond nélkül tanulhattak, és ezt ők nem engedik meg, mert tudják, hogy a tudás hatalom! Csakis egy országos polgári engedetlenségi mozgalom segíthet. Elő az esernyőt és a kockásinget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.