Szerdán még arról számoltam be, hogy 2016. június 17-én, 10 órakor nem mindennapi találkozó lesz a Gyorskocsi utcában, mert aznapra idézte be a bíróság Rogán Antalt, hogy szembesítsék Portik Tamással. Rogán Juhász Péter elleni személyiségi jogi perében a bizonyítás részeként szembesítették volna Rogánt és a maffiaügyekben vádlott Portikot, mert míg az előbbi tagadta, hogy valaha találkoztak volna, az utóbbi határozottan állítja ugyanezt. De Rogán azóta közölte, hogy egyéb elfoglaltsága miatt nem tud jelen lenni a június 17-i szembesítésen. Ügyvéde még azt is elpanaszolta, hogy a bíróság nem egyeztetett előzetesen időpontot Rogánnal arról, hogy mikor kéne megjelennie egy idézésen. Így sajnos június legizgalmasabb találkozója a jelek szerint elmarad. Save the date!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lelki szemeim előtt egy festői képet látok. Ahogy a szakadt ruhájú, mezitlábas Tónit kergeti a subás Juhász görbe botjával egészen a tanya pályázaton rekordgyőztes fővárosi Hold utcai csarnokig.
alte trottel
Aki úr, az úr!
Egy mezei pórt bilincsben vinnének a tárgyalóterembe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.