A Bicskei Járásbíróság áprilisra ígérte a Váradi András halálának körülményeit tisztázó újabb tárgyalást, de a pótmagánvád benyújtása után az eljárás megrekedt, jelenleg nincs is kitűzve újabb tárgyalási nap – írja a NOL.

A juhászt, aki az Együtt–PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje is volt, és sokszor felszólalt Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester állami földekhez jutásával szemben, az önkormányzati választás előtti éjszakán, 2014. október 11-én ütötte el Mercedesével M. Ferenc, az akkor 84 éves osztrák-magyar állampolgár. Váradi a kórházba szállítás után halt meg.

M. Ferenc a legutóbbi bicskei tárgyaláson azt mondta, sajnálja a történteket, de nem érzi magát bűnösnek. És nem volt hajlandó vallomást tenni. Itt derült ki, hogy hajlott kora ellenére továbbra is autót vezet, és az elmúlt években két alkalommal is szabálysértési eljárást indítottak ellene. Egyszer gyorshajtás, egy másik alkalommal pedig a záróvonal átlépése miatt. Mindkét szabálysértést Alcsútdoboz és Felcsút között követte el.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kell ennél jobb bizonyíték a bűnösségére!!!???Vén szemét geci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Bringás: Tudok olvasni. Meglepődnél ha tudnád hol dolgoztam .
justhpeter
Irgalmatlan disznóság az egész. Polt Pot nem tudja lemosni magáról ezeket az ügyeket.
Desischado
Ez is mutatja, hogy nem véletlen balesetről van szó, hanem megrendezett gyilkosságról! Hogy hogy nem vették el a jogsiját, és csukták le?! Ki védi?! Nekem van egy tippem!
Jozefina
Szerintem mészáros és orbán tudta nélkül ez nem történhetett volna meg!!!??? Hasonló a rendőrautóban történt hirtelen halálra!!! Talán érdekes lenne megtudni azt is, hogy a juhász állataival mi lett és azokkal a földekkel, ahol tartotta, legeltette a birkáit???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.