Mintegy háromszáz állatra dőlt rá egy juhhodály Tiszalökön szombaton – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

A közlemény szerint a gazdasági épületben tartott háromszáz állat közül több a romok alatt rekedt, mentésüket megkezdték a tiszavasvári, hajdúnánási és nyíregyházi tűzoltók.

Az eddig még nem tisztázott okból összeomlott hodályban emberek nem sérültek meg.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@karma1: Azért mert lehet már NINCS LEGELŐJÜK, ugyanis vélhetően egy mondjuk műkörmös béreli már 20 évre, igaz birkája nincs saját magán kívül viszont legelője van...
Érzed ez milyen borzalmas, amikor a gazda nem tud a jószágnak ennivalót adni, mondjuk azért mert egy csókos kapta meg a legelőt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: De hanyszor! (Itt ugyanis NINCS MILKAAAAA...)
papa.49
@karma1: Az biztos hogy nagyon finom csoki, néha én is ,,vétkezem,, 1-2 kockával...
papa.49
@karma1: A nyáron nem tankoltál fel belőle???Esetleg csomag, vagy nem lehet???
karma1
@papa.49: Dehogynem, Turo Rudiztam, sult oldalasoztam, halaszleztem is...:o))) (Itt nincs olyan hal, amibol halaszlevet lehetne fozni. Hulye tengeri halak.)
Ha nagyon kiehezunk a lanyommal a milkara, akkor szoktunk csomagot kapni...:o))) De muszaj tartani a dietat, mert tavaly 5 kilo felugrott ram, es ez egyaltalan nem koll...:o)))
papa.49
@karma1: Erre van egy mondás, a régi körzeti orvosomnak mondtam mindig, mikor piszkált hogy kövér vagyok...A pali a vasággyal együtt talán 60 kiló,nekem az államig ér, én meg 180 cm magas, és általában 104 kiló vagyok...Na a lényeg mondja le kéne fognia, én meg mondom neki, doktor úr magát már leveszik a kukacok az étlapról, mikor engem még bőszen rágnak...
Ezen mindig röhögtünk egy jót...
karma1
@papa.49: Elnezek par teljesen osszeaszott, csont-bor fittnesz oreganyot errefele is, es olyankor azt mondom, hogy NEEEEM, - nem akarok olyan rondan kinezni, rancosan, lotyogos borrel, ritkas hajjal,...Raadasul nagyon gyakran latom oket bemenni az orvoshoz is... Hat tutira nem vitaminert mennek,... Van itt egy mondas : Happy and fatty, vagy "Boldog es kover"...es van benne valami,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.