Bizonyítottság hiányában első fokon fölmentette a Fővárosi Törvényszék a vádlottakat abban a büntetőügyben, amelynek vádlottja Borzován János építőipari vállalkozó és Rónaszéki László, a belvárosi önkormányzat korábbi jegyzője volt. A Népszabadság pénteki riportja szerint Kárpáti György bíró azt is elmondta, hogy kettőjük lehallgatott telefonbeszélgetéseiben valóban elhangzottak homályos utalások arról, hogy a jegyző segédkezett régi barátjának, Borzovánnak egy önkormányzati döntés visszatartásában, ezt kétséget kizáróan nem sikerült igazolni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Egy engedélyre váró ingatlanközvetítő azt mondta a bíróságnak, megüzenték neki (későbbi pontosítása szerint: "azt csiripelték") "ötszázezer forint lesz a fagyi".
És bár a bíró is elképzelhetőnek tartotta, hogy kenőpénzről lehetett szó, a virágnyelv nem bizonyíték. Az ingatlanközvetítő egyébként azt állította: végül nem adta át a pénzt. Az a lehallgatott telefonhívásokból kiderült, hogy Borzován valóban érdeklődött a jegyzőnél, hogyan áll az elővásárlási jog megszüntetése, de a vádlott állítása szerint szívességet akart tenni az ingatlanközvetítőnek, nem üzérkedett befolyásával."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.