A Propeller is írt korábban arról az aktuálpolitikai elemekkel bőségesen teletűzdelt, vicces lakáshirdetésről, melyben olyan fordulatok voltak, mint:

“Londoni cég véglegesen megválna tévedésből Magyarországon vásárolt lakóingatlanától.

A Felcsúttól nem messze, a Hollán Ernő utcában található lakás.

Az ingatlan 3 szobából (miniszterelnöki dolgozó – 18nm, központi ellenség-meghatározó és migráncs-figyelő főhadiszállás – 24,5nm, korrupció elfedő analitikai labor – 20nm) illetve a szobákat összekötő, gyenge kommunikációs képességű egyének számára doorstep sajtótájékoztatók tartására alkalmas előtérből (19 nm), az EU-s pénzek lenyúlásának kifőzésére alkalmas konyhából, a gátlástalanság emésztésére alkalmas étkezőből illetve minden egyéb kormányzati célt kiszolgáló mellékhelyiségekől áll.

Az erkély jelenleg 6 nm, de miniszterelnöki engedéllyel akár a szomszéd ház rovására korlátlanul megnövelhető.

A tömegközlekedés Tarlós István szerint kiváló: itt jár a korszerű 3-as metró, melynek csak a füstjét lehet látni és egymást érik az ácsorgó 4-es/6-os villamosok, valamint a hibaelhárításra váró 75-76-os trolik.

Ne habonyozzon, vegyen fel unokatestvéri hitelt még ma!”

Törölték a kormánykritikus hirdetést a Fidesz-közeli ingatlanos portálról

Csütörtökön a NOL már arról írt, hogy az ingatlan.com szép akkurátusan minden “kényes” részt kigyomlált a zseniális szövegből, a “ne habonyozzon” kifejezést például “ne habozzon”-ra javították.

Az Átlátszó kiszúrta: pénteken a hirdetés már inaktív státuszban volt, a lakás leírásának helyén pedig egy levél volt látható, amelynek tanúsága szerint a hirdető képviseletében eljáró dr. Patay Gábort felhívta az ingatlan.com, hogy nem tetszik nekik a politikai tartalmú hirdetés szövege, sőt…..sérti az etikai kódexüket. Kérték a helyzet rendezését, és ez tulajdonképpen meg is történt: Patay törölte a hirdetést.

Az ingatlan.com alapítója és tulajdonosa Mészáros Dávid, akinek felesége Skrabski Fruzsina jobboldali újságíró, a Biszku-film társrendezője.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
szégyelli a fidesz, hogy ő maga a fidesz, meg hogy orbánviktor.
szánalmas egy bagázs.
Ha el kell adni valamit, akkor így kell csinálni.
De ha a saját idiótáiknak címzett hirdetést is leszarják, akkor mit fog gondolni egy fidesz típusú elmebeteg, ha például majd kukagyújtogatásra hívják?
Nil
Nem baj- egy napomat bearanyozta az a hirdetés és elég rágondolni már nevetek
RonaGyuri
Nekem erről a klasszikus vicc ugrik be (több is, de most ezt említem fel):
Bíró ítélet után bemegy az irodába:
Uraim egy isteni viccet hallottam!
Meséld! - unszolják a többiek.
Hogyisne, most adtam érte 3 évet! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.