Idén még nem jött pénz Brüsszelből, és ezzel megállt a magyar gazdaság növekedése. A 12 éve áramló milliárdok alig hagytak nyomot az országon. Miért? Legalább tízezermilliárd forint érkezett az EU-tól Magyarországra az elmúlt 12 évben. Ez naponta 2,2 milliárd forint. Csodát várt ettől a pénztől az ország. De nincs sok látszatja ennek a rengeteg pénznek a magyar gazdaságban. Ahogy néhány hónapra leálltak a kifizetések, a magyar növekedés is megbicsaklott, egyszerű lélegeztetőgépe lett az uniós apanázs a magyar gazdaságnak. Arra viszont jó volt a rengeteg pénz, hogy a politika új tőkés elitet hozzon létre maga körül. A támogatások jelentős részét feléltük. A végső mérleg valamivel több csak a nullánál. Történelmi lehetőség maradt ki.

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Persze, van látszata a maffia banda és a családtagjaik meg a haverjaik
milliárdosok lettek, közben 4,5 millió ember a létminimumon tengődik !
nyanya001
A támogatások jelentős részét feléltük. A végső mérleg valamivel több csak a nullánál.
És ezek az aljadékok mondják, hogy" a nyugdíjasok felélik az unokáink jövőjét. "
Mocskos tolvajok !
Se ipar, se mezőgazdaság, se turizmus, csak a nagy nihil !
Hogy rohadtatok volna meg 2 napos korotokba !
nyanya001
Persze, van látszata a maffia banda és a családtagjaik meg a haverjaik
milliárdosok lettek, közben 4,5 millió ember a létminimumon tengődik !
kkalman
Uniós csatlakozásunkkal csak a politikusok, és baráti köreik jártak jól, függetlenül attól, hogy melyik oldalt képviselik. Nem véletlenül írtam már többször, hogy az összes politikust, aki megfordult a Kossuth tér környékén, el kell számoltatni, és ha nem tudja igazolni a vagyonának a gyarapodását, lecsukni hosszú évekre.
telegdilaci
@nyanya001: Nem kellett volna a támogatásokat,lenyúlni! Remélem el jön az az idő amikor,mindent,vissza kell adni! és akkor Magyarország jól teljesít,a reformok működnek!
Ó-buda
@telegdilaci: az a baj hogy ezek semmit nem fognak visszaadni inkább uj adokon törik majd a fejüket!Pl: "mentsük meg a fideszt" Komolyabb számonkérés kellene itt csak az a baj hogy KI inditsa el??Pl: UNIO?? magasrol leszarják...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.