Magyar művészek újraértelmezték ismert hazai és külföldi lemezek borítóit.

Az ötlet Pritz Péter, az Open Air Rádió zenei szerkesztőjének fejéből pattant ki, és Szűcs Barbara fotóssal valósították meg. Mint írják: az alapötlet az volt, hogy a lemezek címéből kiindulva, azokból ihletet merítve új borítók szülessenek.

Az ötletből megszületett 25 izgalmas fotó és egy kiállítás, amely az Akvárium Klubban tekinthető meg a VOLT fesztivál kezdetéig. Utána turnéra indulnak, végül ősszel visszatérnek az Akváriumba, ahol a fotókat egy jótékonysági aukción elárverezik. Az így befolyt összeget az értelmi sérült színészekből álló Baltazár Színháznak ajánlják fel.

Ismert lemezborítókat fotóztak újra magyar művészek

A különleges kiállítás megnyitója június 10-én este 7 órakor lesz az Akvárium Klubban. A megnyitót 11 órától a VOLT Music Bárban buli kíséri.

A produkcióban ingyen vállalta a szereplést a hazai zenei élet színe-java, így Kiss Tibi, Lovasi András, ef Zámbó István, Wahorn András, a Bëlga (Bauxit, Még5Milliárd, DJ Titusz, DJ Marvin és Tokyo szelleme), Frenk, az Apey & the Pea zenekar (Áron András, Prepelicza Zoltán, Makai László) Sena, Minda Endre, Szabó Csaba, Pajor Tamás, Ganxsta Zolee, Zságer Balázs, Marge, Sonya, Baksa-Soós Attila, Linczényi Márk, KRSA, Papp Szabi, Vitáris Iván, Szűcs Krisztián, Mango, Palotai Zsolt, Ligeti György, MC Kemon, valamint egy titokzatos személy, akinek kilétét egyelőre nem fedik fel a szervezők.

A kiállítást Lévai Balázs nyitja meg június 10-én este 7 órakor az Akvárium Klubban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.