Holnap újabb országos tiltakozó akciót szerveznek a tanárok, miután a kormány mindenben az ellenkezőjét tette annak, amit korábban megígért. A 2010 óta folyamatosan leépített oktatás továbbra is romokban, a Fidesz pedig mára le sem tagadhatja, hogy szánt szándékkal lehetetleníti el teljes generációk tanulását. – írja közleményében a DK.

Úgy folytatják: amikor tele volt az utca dühös pedagógusokkal, szülőkkel és diákokkal, a kormány mindig csitítgatásba és hitegetésbe kezdett, a párbeszéd és az egyeztetés fontosságát hangsúlyozva. Amikor mindenki hazament, akkor jött a feketeleves az iskolák teljes államosításáról, a KLIK további hizlalásáról és a magyar oktatás szándékos válságban tartásáról. Elég volt a Fidesz hazug taktikázásából, ezúttal még hangosabban kell kimondani, hogy Orbán Viktor megbukott oktatáspolitikából, és nincs mentség, amit felhozhatna bizonyítványa magyarázataként.

A Demokratikus Koalíció támogatja a holnapi tanártüntetést. A DK szerint az a kormány, amely tönkreteszi az oktatást, hosszú távon a saját hazája ellen cselekszik. A DK szerint teljesen meg kell szüntetni a KLIK-et, vissza kell adni az iskolákat az önkormányzatoknak és újra biztosítani kell a tanároknak a szabad tankönyvválasztás jogát. A DK szerint az Orbán-kormánynak mindenek előtt be kell ismernie, hogy tönkretette a magyar közoktatást – áll az ellenzéki párt közleményében.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Igen ! Valóban holnap meg kell mutatni ennek a hazug, tolvaj kormánynak, hogy ELÉG !!!
Minél többen leszünk annál nagydob lesz erő felmutatás. Igazuk van a pedagogikusnak. Legyen már elég abból, hogy a nép csak kussol, Ők meg játsszák a Csekonics bárokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Igen ! Valóban holnap meg kell mutatni ennek a hazug, tolvaj kormánynak, hogy ELÉG !!!
Minél többen leszünk annál nagydob lesz erő felmutatás. Igazuk van a pedagogikusnak. Legyen már elég abból, hogy a nép csak kussol, Ők meg játsszák a Csekonics bárokat.
Bringás
Megint lázadnak a bukottak által felhergelt értetlenek! Az okosabbja a helyszínt messze elkerüli, nehogy összemossák ezzel a bandával!
Aki Én
@Bringás: Neked még nem mondták az eligazításon, hogy ne told túl a bringát? Szerintem te azért vagy itt, mert már az orbán-rajongók oldaláról is kiutáltak.
Látod, te vagy a liberalizmus haszonélvezője, innen nem zavarunk el, mert elfogadunk úgy ahogy vagy.
justhpeter
@Bringás: Igazad van. A legokosabbak nem csak tüntetnek, hanem szeptember 1-től sztrájkot hirdetnek. Aztán megnézzük Balog pléh bános orcáját.
Clavigo
@Bringás: A " like " véletlen volt..Hülye vagy Te Bringás...Ha nem érdekel ez a dolog ,,akkor miért téped a pofád,, ,non-stop ?? Golyóstollért ??? Erdőbe nemnjél,,mert gyökeret eresztesz,,akkora tuskó vagy.
aremy
a tisztelt pedagógusok és a szakszevezetük nagyon díjaznám ha 2016 szept.1től minimum
1hét sztrájk vagy 2-3 hét sztrájk lenne azért mert ha nincs tanévnyitó akkor minimális
szolgáltatást sem követelhetne . csak így lehet ezzel a nárciszkormánnyal tárgyalni.és arra
is kíváncsi vagyok hogyrájuk szavaznak majd 18ba.
Desischado
Nem csak a pedagógusoknak, hanem MINDENKINEK KI KELL MENNI! NEM CSAK AZ OKTATÁS MIATT, HANEM MINDENÉRT! A MUTYIK, A TOLVAJLÁSOK, ÉS AZ EGÉSZ TOLVAJ EMBERTELEN, KORRUPT RENDSZER ELLEN!
Borsodi
Nem csak a közoktatást,hanem folyamatosan mindenkit aki nem fidesz követő.Elég volt már ebből a sok jóból amit lgéretben kaptunk.
www.youtube.com/watch?v=Z7ymkY3lC-w
eszegfu
@Bringás: 11:54 Azért kiváncsi lennék rá, hogy 2002-ben, amikor O.V. elvesztette a választásokat, tehát "bukta" volt, akkor Te hogy viselkedtél?! Akkor is ekkora vehemenciával "lázadtál a bukottak által felhergelt értetlenek" között?!
Pöpec
@Bringás: "Megint lázadnak a bukottak által felhergelt értetlenek! Az okosabbja a helyszínt messze elkerüli, nehogy összemossák ezzel a bandával!"

Ehhez mit szólsz kicsi agyagkancsó? Ja, ez rendben van mert fideszes...
index.hu/gazdasag/2016/06/09/q_pharma_hadhazy_akos_korrupcio_korrupcioinfo_offshore_ngm_allami_tamogatas_bicske/
Ezekbe a gödrökbe kéne leküldeni a kifizetést engedélyezőket - pár évre.
Te bezzeg nem kerülöd el a fideszeseket, hagyod összemosni magad ezzel a bandával. Mer' az okosabbja messze elkerüli őket. Bírom az önkritikádat ahogy lehülyézed magad. :-)
Bringás
@Pöpec: Én a buta, megvezetett tanerőkről írtam!
Bringás
@eszegfu: Nem örültem a bukásnak, de tudomásul vettem!
Bringás
@Clavigo: Kedvelem a szép liberális tahóságaidat!
eszegfu
@Bringás: Nem ez volt a kérdés!! "Lázadtál a bukottak által felhergelt értetlenek" között?
Vagyis "nagy mellénnyel" kiálltál a bukott O.V. mellett és bizonygattad, hogy igazatok van?!
Bringás
@eszegfu: A tanároknak nincs igaza, Orbánnak igen! Én őt támogatom!
eszegfu
@Bringás: Te nem juhászkutyákkal "terelsz", hanem az értelmezhetetlen válaszaiddal! Nem vagy képes @Bringás: megérteni a kérdést!? Bánja a rossznyavalya, hogy kit támogatsz! De a kérdésre még mindig nem válaszoltál: akkor is ilyen "vagány" voltál @Bringás:, amikor O.V. elvesztette a választásokat?! Tudod az alatt az "emutnyocévalatt"?!
Bringás
@eszegfu: Mikor veszített Viktor, szomorkodtam! Ilyen nem lesz mostanában!
eszegfu
@Bringás: Hát abban biztos vagyok, hogy egy kompetencia felmérésnél Te nagyon alulteljesitenél! Nem érted a kérdést és igy nem is tudsz mit kezdeni a "feladattal"! Az is lehet, hogy nem akarod érteni a kérdést, mert a válaszod kissé "kinos" lenne, a mai "győztes többség" tükrében!?
Bringás
@eszegfu: Ha megtanultam írni, kérlek olvass!
eszegfu
@Bringás: Valóban tudsz irni és még olvasni is, csak éppen nem tudod, vagy nem akarod értelmezni a kérdést...ez a kompetencia hiánya!!
Bringás
@eszegfu: Örülök, hog csak hülyének nézel, nem gonosznak! :-))))))))))))
Bringás
@eszegfu: Pusztán lefordítottam az állításod érthető nyelvre!
kukac50
Aki nem Fideszes és nem elégedett a kormány munkájával mindenkinek a pedagógusok mellett kellene lenni. a Fideszesek minden dumát képesek benyalni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.