Mályi Fidesz-KDNP-s helyi képviselői feljelentést tettek, mert mindannyiuk otthonát támadás érte a múlt héten.

Mályi négy Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjét munkájuk miatt összehangolt, a tulajdonukat, otthonukat érintő fizikai támadás érte az elmúlt héten, emiatt feljelentést tettek a rendőrségen – közölte Sömjéni Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település héttagú önkormányzatának egyik érintett képviselője hétfőn az MTI-vel.

A képviselő négyük véleményét tolmácsolva azt mondta:

"nyilvánvalóan meg akarnak bennünket félemlíteni."

Bejelentés alapján a község üdülőövezetében, a tó partján tartottak bejárást, ezután éjjel otthonukat, autójukat megdobálták gumióvszerekbe töltött fáradt olajjal, "minden úszott az olajban" – idézte fel.

A képviselő biztos abban, hogy nem randalírozó fiatalok merészkedtek erre, sokkal inkább azok – vagy az ő megbízásukból mások –, akiknek az érdekeit sérti a munkájuk.

A fideszes képviselők ugyanis több olyan szabálytalanságot, jogszerűtlenséget tártak fel, amelyek sértik, sérthetik egyesek "érinthetetlenségét" – fogalmazott –, és bár ezeket a jogszerűtlenségeket többször szóvá tették önkormányzati üléseken, érdemi változás kevés esetben történt.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az összehangolt támadás a fideszes képviselői minőségünkben végzett munkánk következménye

- jelentette ki Sömjéni Éva.

Úgy tudja, rongálás miatt indult az eljárás, de a cél biztos, hogy nem rongálás volt – jelentette ki. Összehangolt támadás történt ellenük, ami szerinte kimeríti a közösség tagja elleni erőszak tényállását, a büntető törvénykönyv szerint ugyanis ehhez elegendő a dolog elleni erőszak megvalósulása is – mondta a jogász végzettségű képviselő.

A feljelentés tényét az MTI érdeklődésére megerősítette Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Azt mondta: ismeretlen tettes ellen, rongálás vétsége miatt indítottak eljárást.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Még mindíg jobb mintha kotonba csomagolt F1 es gránáttal szórták volna meg őket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Desischado: igen Vona bérelte fel őket.Inkább a fejükre kéne húzni!
Vizual
Beszartak ? Ugyan már. Csak a szaporodási ötleteiket minősítették. És meg támadták őket ?
micfild
@nezelodo: vagy csak fel akarták hivni a figyelmüket egy örök igazságra
-szeretkezz, ne háborúzz! -
nezelodo
@micfild: Ezekre inkább így passzol a mondás, Lopj pénzt és szerelmet, és gyakorolják is. Az eredményt meg jótékony homályba rejtik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.