Mályi Fidesz-KDNP-s helyi képviselői feljelentést tettek, mert mindannyiuk otthonát támadás érte a múlt héten.

Mályi négy Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjét munkájuk miatt összehangolt, a tulajdonukat, otthonukat érintő fizikai támadás érte az elmúlt héten, emiatt feljelentést tettek a rendőrségen – közölte Sömjéni Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település héttagú önkormányzatának egyik érintett képviselője hétfőn az MTI-vel.

A képviselő négyük véleményét tolmácsolva azt mondta:

"nyilvánvalóan meg akarnak bennünket félemlíteni."

Bejelentés alapján a község üdülőövezetében, a tó partján tartottak bejárást, ezután éjjel otthonukat, autójukat megdobálták gumióvszerekbe töltött fáradt olajjal, "minden úszott az olajban" – idézte fel.

A képviselő biztos abban, hogy nem randalírozó fiatalok merészkedtek erre, sokkal inkább azok – vagy az ő megbízásukból mások –, akiknek az érdekeit sérti a munkájuk.

A fideszes képviselők ugyanis több olyan szabálytalanságot, jogszerűtlenséget tártak fel, amelyek sértik, sérthetik egyesek "érinthetetlenségét" – fogalmazott –, és bár ezeket a jogszerűtlenségeket többször szóvá tették önkormányzati üléseken, érdemi változás kevés esetben történt.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az összehangolt támadás a fideszes képviselői minőségünkben végzett munkánk következménye

- jelentette ki Sömjéni Éva.

Úgy tudja, rongálás miatt indult az eljárás, de a cél biztos, hogy nem rongálás volt – jelentette ki. Összehangolt támadás történt ellenük, ami szerinte kimeríti a közösség tagja elleni erőszak tényállását, a büntető törvénykönyv szerint ugyanis ehhez elegendő a dolog elleni erőszak megvalósulása is – mondta a jogász végzettségű képviselő.

A feljelentés tényét az MTI érdeklődésére megerősítette Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Azt mondta: ismeretlen tettes ellen, rongálás vétsége miatt indítottak eljárást.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Még mindíg jobb mintha kotonba csomagolt F1 es gránáttal szórták volna meg őket!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
akiknek az érdekeit sérti a munkájuk = az mindenki aki nem tartozik a brancshoz! =))
leszúrt rittberger
Soros György bérencei lehettek, így akarják elhallgattatni a Mályi Fidesz szellemi-erőteret!!!
nezelodo
Kár volt ilyenre pazarolni a gumit, inkább némelyik képviselőt látták volna el vele, az országos brancsban, és nem lett volna balkézről szaporulat, meg az adófizetőket sem kellett volna terhelni a második család lakhatási gondjaival. Van ahol már elkéstek vele, elmúlt esőhöz meg nem kell köpönyeg, legfeljebb ez lesz az új kormánypárti családmodell.
human
Ejnye, hát nem tudták? Fideszest pénzel szokás megkenni és nem fáradt olajjal.
Fradigege
Sokaknak nem tetszik a lopás, kedves elvtársak! Szerintem óvszerrel nem megfélemlíteni szoktak. Itt meg lettetek alázva.
aremy
fáradt olaj? miért a geci az jobblett volna
Aki Én
Most már legalább elég olajozott a gépezet?
human
@aremy: Abból van bőven a fideszben. Még bankolnak is belőle fidelitas néven.
dr. prédikátor
Még mindíg jobb mintha kotonba csomagolt F1 es gránáttal szórták volna meg őket!!!
human
@nevemnick: A fideszesek szeretik a szimbólumokat. Az olaj a méretesebb svindlik kezdetét szimbolizálja, az óvszer pedig a simicska utáni új kor kezdetét.
nevemnick
@human: :) egy kisebb durranás nagyobb hatást érne el.
Toby
Nyugoggyatok le a p***ába, kakiházi nyalogányok, ez csak főpróba volt a kézigránátokhoz!
justhpeter
Kedves mályi képviselők ! Gyurcsányt nem láttátok arrafelé mostanában ? Lehet, hogy ő tette ? Vagy csak sokat tetszettek enni közvetlenül lefekvés előtt ?
Toby
@justhpeter: Nem sokat ettek - sokat loptak!
namihami
@Yoda69: Mert azok nem érnek rá ilyen helyi érdekű apróságok kezelésére. A TEK sokkal fontosabb célra lett létrehozva. eEre a Pintyér-gárda lenne hivatott, de a jelek szerint nem állt a feleadata magaslatán. Csak jöjjön haza a Főnök, majd megkapják a magukét, hogy a cselédség védtelen maradt, amíg a Főnök a jól megérdemelt szórakozásának áldozott ott a messzi focipályákon.
namihami
@Yoda69: Mert azok nem érnek rá ilyen helyi érdekű apróságok kezelésére. A TEK sokkal fontosabb célra lett létrehozva. Erre
a Pintyér-gárda lenne hivatott, de a jelek szerint nem állt a feleadata magaslatán. Csak jöjjön haza a Főnök, majd megkapják a magukét, hogy a cselédség védtelen maradt, amíg a Főnök a jól megérdemelt szórakozásának áldozott ott a messzi focipályákon.
Desischado
Meg van, Gyurcsány, a soros, meg a Bajnai voltak a tettesek!
Borsodi
@Desischado: igen Vona bérelte fel őket.Inkább a fejükre kéne húzni!
Vizual
Beszartak ? Ugyan már. Csak a szaporodási ötleteiket minősítették. És meg támadták őket ?
micfild
@nezelodo: vagy csak fel akarták hivni a figyelmüket egy örök igazságra
-szeretkezz, ne háborúzz! -
nezelodo
@micfild: Ezekre inkább így passzol a mondás, Lopj pénzt és szerelmet, és gyakorolják is. Az eredményt meg jótékony homályba rejtik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.