Mint megírtuk, hétfőn megszületett Orbán Viktor lányának első gyermeke, aki a Tiborcz Aliz nevet kapta.

A miniszterelnök nem sokkal később Facebookján egy focis videóval üzent a magyar labdarúgó-válogatottnak, de a nép hamar átlátott a szitán. A szerdán esedékes magyar-portugál meccs senkit nem érdekel már, mindenki az unokához gratulál.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tudom, hogy rosszul állok a kérdéshez, de..
Szerintem egy normális nagyapának, ha megtudja, hogy megjött a kicsi, akkor gőzerővel illene vágtatni haza. Persze, nem vagyunk egyformák...szerencsére...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@aremy: Ha most rasszista akarnek lenni, vagy rosszmaju, akkor mondanam, hogy Weisz Aliz Zsidokorhaz, de nem mondon, mert mar azt hiszem, nem is mukodik. A II.VH elott mukodott, allitolag jo korhaz volt.
orban a sajat csaladjaban sem tud rendet tartani, nem tudja bemutatni a nagyra tartott magyarkodasat, semmi Csenge, Eperke, Emese, Anna, Katalin, Erzsebet, plane Maria, aki Magyarorszag vedoszentje.
Meg annyit sem tudott elerni a sajat gyerekenel, hogy valami nepszeru magyar nevet adjon a gyermekenek, es masodik nevnek azt, amit o, recsolke szeretne. Aztan ugyis ugy hivjak majd a gyereket a csaladban,. ahogy akarjak.
karma1
@eugen4402: O egy szuper tars, nagyon jo fej. Sztem meg O is elcsodalkozott azon, hogy amit kimondott, a Gazdaallat ilyen gyorsan teljesitette is, hihi...:o))) (Barcsak ilyen ecceru lenne ez az egesz: csak kimondani a kivansagot, es huss! maris teljesul...:o))))))
Bringás
Gratulálok Miniszterelnök Úr, Ráchel és Tiborc! Nagy családi esemény ez!
eugen4402
@karma1: Tudom, nekem is belopta magát a szívembe. Jó kommenteket ír, és a könnyeim is kicsordultak, amikor "elárulta" férfiúi mivoltát,és azt, honnét vette a nick-nevét...:-)))
karma1
@eugen4402: Igen, sajnos a malor karvallotja en voltam, mert en kezeltem ugy, mint egy harmatos kis janykat... De ennel O sokkal okosabb, nagyvonalubb... (Na, mar csak ezert se lehet orbankozeli, hihi,...)
Ahanyszor ranezek a buskepu kovacsra, azonnal rohanok a WC-re, taccsdobast vegezni, mert ritka gusztustalan peldanya a ferfinepnek...(Na, a havasibercike se egy Adonisz...)
fekete
Tiborc Aliz??? Milyen Magyar nev ez?? Mohamednek inkabb megfelelne.Tiborc az ferfi ne'v
nagy okos Rachel! Igaz ti nem europahoz tartoztok.Es hol a ttyka? A kis;lany fejerol???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok