Az internet annyira gyors, hogy időnként talán önmagát is leelőzi. Most minden esetre annyit tudunk a miniszterelnök családi eseményeiről, hogy Orbán Viktor a Ripost szerint nagypapa lett. S lehet a dologban valami, mert a kormányfő Facebook-oldalán megjelent pedálgratulációkat senki nem utasította vissza. Tehát fogadjuk el tényként, hogy „Orbán Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton adott életet kislányának, aki a Tiborcz Aliz nevet kapta”. A csöppség remélhetőleg jól van, és egészségben fog felnőni. Ugyanis, megannyi másik kortársához hasonlóan nem ő tehet arról, hogy kik a nagyszülei, és kinek a lábán állnak a szülei. Sok szempontból akár még sajnálni is lehet. Ahogy Sztálin rokonsága sem mindig felhőtlen boldogsággal övezve gondol az egykori diktátorra. S tudjuk: a királyi családok leszármazottai is közt voltak, illetve vannak olyanok, akik szívesen dobták sutba a felmenők hírnevét. Még akkor sem, ha a hírnév nem feltétlenül kétes. Elvégre nem mindegyik királyi...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Túlzás ez a hasonlat. Szó sincs ilyenről.
GeoCravker
Mármint a kis Aliz nem egy ártatlan csöppség? Miért ne lenne az?
karma1
Jo egeszseget kivanok a pici babanak, o nem tehet semmirol - csak megszuletett.
Az meg, hogy a sajatlabu szulei, akarnok nagyapja hova zullesztik meg tovabb Magyarorszagot, - az a jovo zeneje.
@GeoCravker: ...es szokas szerint megint igazad van, mert a nagy diktatorok, ketes vezetok leszarmazottai sem mindig buszkek vilagreszeken uralkodo faterjukra...:o)))
karma1
@GeoCravker: Koszonom, nem semmi...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.