Külső, független szakértők vizsgálják a múlt pénteki hortobágyi robbanás körülményeit, okait - mondta a honvédelmi miniszter. Simicskó István azt mondta, a Honvédelmi Minisztérium is várja a vizsgálat eredményét, aminek lefolytatására harminc nap áll rendelkezésre - írja az MTI. Arról, hogy négy évvel ezelőtt megszüntették a katonák élet- és felelősségbiztosítását Simicskó elmondta: olyan rendszert fognak kialakítani, amiben a szolgálatot teljesítő katonák világosan láthatják, hogy hogyan és miként áll helyt a Honvédség egy baleset nyomán. "Ettől függetlenül a biztosítót meghaladó összegben fogunk helytállni, hiszen mégiscsak egy Magyar Állam van mögöttünk és a Magyar Honvédség a legkomolyabb testületek közé tartozó szervezet, úgyhogy én azt hiszem, hogy senkinek nem kell aggódnia, hiszen nem engedjük el senkinek sem a kezét" - idézte Simicskót az Inforádió.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@nyanya001: Tudod ez is benne van a pakliba. Miért vállalták el ha nem volt megfelelő gyakorlatuk?
Itt ebben a szakmába nem lehet el sütni azt a viccet hogy
.- találnak a rendőrök két gránátot.
.- Te mit csináljunk?
.- háá vigyük be az örsre
.- oszt ha az egyik fel robban?
.- Akko azt mongyuk hogy egyet talátunk nem? há de.
nyanya001
@qxy: A megbízó megyőződött róla vajon, hogy nincs kellő gyakorlatuk ?
És a honvédelmi miniszter meg a többi illetékes engedélyezte ezt ? ...
Bringás
Ennyi butaságot olvasva, feláll a szőr a hátamon! Megszüntették a biztosításukat, valamilyen okból. Most a HM áll helyt a biztosító helyett, mert ugye, ha van biztosításuk, a tragédia akkor is megtörténik! Biztos vagyok benne, hogy a HM a hősi halottak családjait nem hagyja magára!
qxy
@nyanya001: Szerintem a megbízónak épp elég meg gyöző volt hogy ilyen kevés pénzt kell csak adni hogy valaki meg csinálja.
Na meg, engedély? vizsga? .- Egy eset.:-
1994, Magyarország,- ujság hírdetés.-
Szakképesítéssel rendelkező telefon szerelőket keresünk az Erikson megbízásából, rádiohullámos vezeték telefon beszereléséhez.Kereseti lehetőség,200,.- 250,000 Ft.
Van egy kis villanyszerelési tapasztalatom és azt mondtam.- ennyi pénzért én is az vagyok ( amúgy hentes vagyok). El mentem, sorba álltam és meg kérdezték.-
.- ön, szakképzett telefon szerelő?
- Mire én.- kissé felháborodva.- Ha hentes lennék gondolja ide állok???
Elnézést kértek, fel is vettek.egy telefon beszerelése, 20 perc volt napi húszat szereltem be 1200 Ft. per darab.Minden nap dolgoztam vagyis, nagyon jól kerestem.Öt vagy hat éve történt, amikor épp otthon voltam szabadságon Németországból cseng a telefon. MATÁV.
megkértek hogy élesítsek be egy Eriksonos telefont és csak az én nevem dobta ki a gép aki ért hozzá. El mentem, meg csináltam be mentem a Matávhoz és el árultam.- Amúgy henteskedek külföldön, szerencse hogy épp itthon voltam.
Ezt csak azért írtam hogy ha valamihez értesz is akkor soha nem kérnek semmi papírt, mert látják hogy el tudod látni a rád bízott feladatot.
verőce21
Még jó, hogy nem egy kobalt bombát durrantottak el maszekban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.