A Die Welt című konzervatív német lap pénteki számában az uniós tagországok lakosságának és politikai elitjének az EU-hoz fűződő viszonyáról közölt elemzést, amelyben Magyarországgal is foglalkozott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Egyet értek a cikk írójával. A magyar emberek egy része, nem tud a szabadságával, mit kezdeni. Hisz, az elmúlt 26 évben, csak arról volt szó, hogy ki a hülyébb. A politikusok egymás közt színházat rendeznek, amivel a választókat "szórakoztatják", miközben ellopnak mindent.

(Azt viszont, ne palástolja az újságíró, hogy Merkel, nem két kulacsos. Amig, nem lett brexit, kézenfogva járkált, Junckerrel. Most hogy lett brexit, már Junckert akar buktatni!) Nehezen ismerik el, de nagy a német export a britek felé. Most ez veszni látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.