Komolyra fordítva: az a rövidre összevágott, agymosó videó, amit Orbán Viktor Facebookoldalán most tízezrek tekintenek meg és ezrek lájkolnak, alapvetően és tételesen hazugság. Ami persze tökéletesen illeszkedik a teljes és visszafordíthatatlan szereptévesztésben szenvedő elmeháborba és jó szokás szerint röfögve zabálják a hívek. Bár most kicsit összezavarodhattak a nyomorultak. Erre mindjárt visszatérek. A mindig igazat mondó nyelvcsapkodó bajnok pechére a NATO­nak van egy hivatalos oldala, ahova jó néhány nappal ezelőtt felkerült a varsói csúcs forgatókönyve (NATO Summit Guide). Itt Orbán tegnapi melldöngetése előtt napokkal leírták, hogy a NATO – július 8­9­ét megelező szándékai szerint – szerepet vállal/segítséget nyújt a menekült­ és bevándorlás okozta válság kezelésében az Égei­tenger (Dél­Európa) térségében. Ebben a szövegben összesen háromszor jelenik meg a migráns/bevándorló szó és mindannyiszor a menekült szóval párban. Vagyis a NATO Orbán Viktor tendenciózus...

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@OCC: Nyugodj meg, akik egy kalap penzt fizettek a letelepedesi kotvenyert, azok csak azt a par napot vartak meg, amig megkaphatjak az uj unios magyar utleveluket, es mar odebb is alltak nyugatra.

Ok sem akarnak velunk elni, mert Magyarorszag kezd katasztrofalis csodtomegge valni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Még mindig nehezen találok szavakat, mióta a múlt héten valamelyik nap az ATV fórumában egy "jólinformált" szélsőjobboldali betelefonáló azon háborgott, hogy az USA és Kanada nem tagja a NATO-nak, akkor ne pofázzon bele a mi térségünk belügyeibe... Kár, hogy a műsorvezető csak kicsit később korrigálta, én jó hangosan kinevettem volna a bohócot, és hát... mielőtt telefonál valaki, nem árt, ha tájékozódik...
karma1
@OCC: Nyugodj meg, akik egy kalap penzt fizettek a letelepedesi kotvenyert, azok csak azt a par napot vartak meg, amig megkaphatjak az uj unios magyar utleveluket, es mar odebb is alltak nyugatra.

Ok sem akarnak velunk elni, mert Magyarorszag kezd katasztrofalis csodtomegge valni...
nemkati
@kamazuka: Nincs. 0rbán megint hazudott.
papa.49
A szerencsétlen ,,kifittyedt nyelvű,, elmebeteg megint vizionálta, hogy ő egy komoly tényező, pedig csak az elme ápoldába lehet tényező)))))))))))))))))))))
perfekt
A béka,mikor látja a föléje tornyosuló kígyót--pukkadásig felfújja magát,demonstrálva,erejét, esélyeit.De olyanról még nem hallottam,hogy a béka evett volna kígyót!
kamazuka
A politikus mindíg hazudik.
Ősrégi alapelv a demokrácia könyvéből!
Első kötet 14.oldal.Oda van írva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.