A Fővárosi Törvényszéken kedden indul a 77 milliárd forint elsíbolásával vádolt Qauestor-vezetők pere. Az ügyben harmincezer károsult van, többen a bíróság előtt tüntettek reggel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert 77 milliardot emlitenek? Miert nem 150 milliardot? A kisbefektetok csak 77 milliardot bannak? A tobbit gyorsan kivettek a miniszteriumok...
magyarbakancs
Ettől az egész eljárástól az ember gyomra felfordul.
Csak az 50 millió feletti veszteséget fogadják be a perben.
A többi megtakarításokkal mi lesz?
Ment valakinek a zsebébe?
karma1
@magyarbakancs: Latod, tudod Te a valaszt Magadtol is... Igen, a tobbit szepen lenyeltek...:o((
eszegfu
Az lehet, hogy Tarsolyt a 77 milliárd "elsibolásával" (esetleg még valakiket, akikről eddig nem hallottunk) elitélik és börtönbe megy... de ettől még hogy kapják vissza a károsultak a pénzüket?! Azt hiszem sehogy...
karma1
@eszegfu: Azt hiszem, ez az egesz csak egy kirakatper lesz, amit csak azert zavarnak le, hogy megnyugtassak a kedelyeket, a tarsoly majd kap 5 ev felfuggeszteettet, nem jogerosen, oszt jonapot. Fellelheto vagyona ugysem lesz, ezert kapta azt a 2 hetet, a botrany kirobbanasa utan, hogy legyen ideje eltuntetni ill. offshore cegekbe helyezeni a penzeket. Ma mar eleg 50 ezer USD es 4 ora netezes, 150 USD illetek lefizetesevel, es maris kint van a penzed a Seyshell vagy a Kajman szigeteken, vagy eppen Tanganyikaban... (Itt mutatta a TV-ben egy BBC riport, amikor eloszor kirobbant a mussock ugy nehany honapja...)
eszegfu
@karma1: Sajnos én is hasonlókat gondolok erről az ügyről!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.