Spanyolországban, ahol követtek már el nagyszabású terrortámadást iszlamista szélsőségesek, a megkérdezettek csupán 40 százaléka tart attól, hogy a menekültek miatt nőhet a terrorveszély. Ezzel szemben Magyarországon, ahol még soha semmilyen szélsőiszlamista incidens nem fordult elő, a válaszadók 76 százaléka tart ettől, ami európai rekord – írja a 444.hu.

A magyarok a terrorizmusnál is jobban tartanak attól, hogy a menekültek elveszik a munkájukat: a válaszadók 82 százaléka fél ettől az országban, ahol még a nemzetgazdasági miniszter szerint is vendégmunkásokra lenne szükség a munkaerőhiány megoldására.

A Pew felmérése alapján azért összességében is kijelenthető, hogy az európaiak fogékonyak az idegenellenes propagandára. 

Az is kiderült a magyarokról, hogy ideológiai meggyőződéstől függetlenül nagyon elítélőek a muszlimokkal.

Míg például a szintén erősen muszlimellenes Olaszországban a jobboldaliak 79, a baloldaliaknak viszont csupán az 50 százaléka elítélő, Magyarországon a baloldaliak 76, a jobboldaliak 75, a magukat centristának vallók 69 százaléka nyilatkozott negatívan róluk.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hemami
http:// harcunk.info/index.php/80-elemzések/1360-van-magyarázat-a-muszlimok-viselkedésére
A fenti cikket mindenkinek el kellene olvasnia és azután mondja bárki is, hogy nincs okunk a félelemre !
bundi
@Bringás: és a magyarok akik kint dolgoznak?...
36
@bundi: A kint "dolgozó" magyar, bűnözőkre gondolsz? Tudod, akik lányokat futtatnak. Drogot árulnak stb.
bundi
@36: nem...ugy an block...mivel itt is általánosítás van a befogadandóakkal szemben ezért tételezem fel, hogy a migráns az migráns...legyen európai afrikai...stb...és mivel ezt írta...
"hanem betolakodó törvényszegők!"...ezért gondoltam...csak megkérdem már...
36
@bundi: Differenciált dolog ez. Ki nem mondják, de nyugaton, inkább pl. a magyar embert foglalkoztatják. Jogilag, sima ügy.(EU, Schengenen belül) A bűnözőkön kívül pedig, dolgozni akarnak a magyarok és megélni a fizetésükből. Vannak olyanok, is pl informatikus, mérnök, aki nem jól akar élni, hanem nagyon jól akar élni. Van léhűtő magyar is, de az gyorsan visszakerül. Van egy ismerősöm, aki mosodában dolgozik a németeknél. Hamar vezetővé nevezték ki, mert a török, kurd, balkáni, nem akar dolgozni, csak ha hajtják. "Ostorral."
Dolgozni akaró, magyar cigányokat, pl. foglalkoztatnak a németek, a migráns táborokban. Takarítónak, karbantartónak, mosodába, konyhára.
De, aki 3 ezer kilóméterről jön, onnan ahol, nem csak megmutatják a fegyvert, hanem használják is naponta, az erősen gázos dolog. Felmerülnek bizonyos biztonsági kérdések is.
36
Hamarosan, nagyon sok útépítő munkásra is szükség lesz Németországban, mert kezd hepe hupásodni és törni a sztráda is.(Hmm...ezt nem tudom hol olvastam, de emlékszem rá)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.