A Fidesz 250 ezer Európai Unión kívüli vendégmunkást fog betelepíteni Magyarországra–ezt a kvótát jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki hozzátette, hogy igyekezni fogják “kulturálisan” beilleszteni az érkezőket, illetve a kormány támogatást fog nyújtani ahhoz is, hogy szálláshelyek épüljenek számukra. Miközben az átlag fideszes szavazó – az Orbán kormány propagandája által sikeresen feltüzelve – manapság a Sorosozással van el foglalva – nem ártana, ha emlékezne az alig égy évvel ezelőtti fideszes óriásplakátokra…és elsősorban arra, amely azzal riogatott, hogy jönnek az idegenek elveszik a magyarok munkáját.

Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
"Hát ez meg mi!?- TEVA után szabadon..
perfekt
És háljanak a feleségeddel--szokták mondani.
silber13
@Boszi27: Mi van a TEVA-val? Az mi a fene?
Boszi27
@silber13: Gyógyszergyár Zrt. Nem láttad még a reklámjukat? Sztem nagyon jó. Két csaj ill két Úr reklámozza a fájdalomcsillapítójukat, a gomba elleni szert+ prosztata gyógyszert. :))))
silber13
@Boszi27: Mondok valami meglepő dolgot TEVA dolgozó voltam, sőt az elődjében is a BIOGAL-ban dolgoztam a Debreceni Pallagi úton.Mindkettőnél eléggé hosszú ideig. Ebből következik ,hogy elég jól ismerem a termékpalettát és a céget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.