Egyáltalán nem csökken a migrációs nyomás, idén már majdnem 18 ezren kísérelték meg illegálisan átlépni a magyar-szerb határt – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Bakondi György felidézte, hogy néhány órája egy férfi egy embert megölt, kettőt pedig megsebesített a németországi Reutlingenben egy utcai késes támadásban. Rámutatott, hogy bár még keveset lehet tudni az esetről, az már kiderült, hogy egy Németországban tartózkodó szíriai migráns volt az elkövető.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta: a magyar álláspont továbbra is az, hogy az illegális migrációt nem mérsékelni kell, hanem megállítani. Európa határain kívül szükséges olyan hotspotokat létrehozni, ahonnan a munkaerőhiányukat vagy a demográfiai problémáikat orvosolni akaró országok megfelelő ellenőrzés után fogadhatnak bevándorlókat.

Kiemelte: fontos, hogy ne érkezhessenek ismét a kontinensre milliós nagyságrendben olyan emberek, akikről semmit sem lehet tudni.

A kormány semmilyen követelésnek, zsarolásnak, erőszaknak nem enged az illegális bevándorlással kapcsolatban, célja az, hogy garantálni tudja Magyarország és az Európai Unió biztonságát – nyomatékosította Bakondi György.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Szókrakész: ez rendben is lenne, csak ott a hivatalában tegyék ezt...
...szólni kellene, hogy a naccsasszonyra itt ne várjanak...menjenek másfelé...
1magyar
Követeljük Merkelt, hogy legyen egy látogatása itt a határunknál és ígérjen nekik olyat, hogy itt ne kelljen nekik átmenni az országunkon!
Álljon oda szemtől-szembe velük!
wagabund
@1magyar: ez kiváló ötlet...de ne erről az oldalról bámuljon át, hanem ott szerb oldalon vegyüljön a fiatal bikák között...pusztán kedvességből tekintse meg a bokrok mögött található szarhegyeket, és körben mindenhol a szemetet...ölelgessen néhány beteget is...érezzék a szeretetét..hosszasan fogjon velük kezet, és utána szagolja meg a kezét...
Hellcat
18 ezer? Idén? Akkor ezért nem láttam mostanában számokban ezt az adatto...Hol a milliós horda a k..va anyátok? HOL?
DR Eric CARTMEN
Kezdődik a kampány !! Nemsokára megint behozatnak a Keletihez pár ezret ?? Ok nélkül, mint tavaly ??? Mert azóta sem magyarázták meg, miért kellett Pestre utaztatni őket ??!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.