Az Együtt a Szentendrei úton átragasztotta a kormány óriásplakátjait és közölték, aktívan kívánják bojkottálni a kormány menekültellenes kampányát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vadnarancs
Érdekes ez a román felfogás, akkor nem vernyákolt ennyire, mikor baloldali plakátokat ragasztottak és téptek le a hithű narancskommunisták. Ne sajnáld mindannyiunk kis románkája, nem a te adódból tetette oda a plakátokat a csuti more, hanem a MIÉNKBŐL!
Csizmás Kond
@vadnarancs: ..vackor... te nem is adózol...
Bringás
A Miniszterelnök Úr Magyarország többségének a véleményét képviseli, mikor a vadak betelepítése ellen szól! Október 2.-án majd kiderül, hogy a hazaárulók, vagy a Magyar szívűek vannak- e többen! Az eredményt borítékolom!
vadnarancs
@Csizmás Kond: Ja tényleg nálatok nem szokás adózni, azért vitte oda a propaganda tévéket a pocok-vajna is, tudod az adócsaló. Kiszólt a lyuk a gödörből???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.