Több piaci szereplő már nevetve fogadta a hírt, hogy ismét Csetényi Csaba cége, a Network 360 Reklámügynökség Kft. vezette konzorcium nyert a Miniszterelnökség legújabb kommunikációs közbeszerzésén – írja a NOL.hu.

Csetényi vállalkozása lett az Orbán Viktor és Simicska Lajos közt tavaly kirobbant háború egyik fő nyertese, a kabinet kedvenc médiaügynöksége. Ő viszi a kormány legfontosabb kampányait, eddig több milliárd forintot költhetett el.

Most a 2014 és 2020 közötti uniós fejlesztések kampányaira kiírt 5,1 milliárdos tenderen lett befutó négy másik céggel karöltve. A Network és konzorciumi partnerei kapták a legzsírosabb falatot. Ők intézhetik a reklámfelületek vásárlását, a kreatív tervezést, a piac- és közvélemény-kutatások megrendelését. Erre 4,5 milliárdos keret áll rendelkezésre 2018 végéig. Továbbá ők kapták a különféle rendezvények megszervezését és lebonyolítását a budapesti és vidéki helyszíneken, itt a keretösszeg 425,8 millió forint. Megpályázták a nyomda, grafikai tervezés ellátását is, de ezt a feladatot végül a Pátria Nyomda Zrt. kapta. Viszont erre biztosították a legkevesebb pénzt, 200 millió forintot.

Csetényit a sajtó rendszeresen Rogán Antal kabinetminiszter szomszédjaként emlegeti – mindketten a budai Pasapark nevű lakóparkban laknak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem kell röhögni kedves egyenlő eséllyel induló versenytársak! Többet kell visszaosztani az elnyert összegből, nejlonszatyros átutalással, mint ez a bőkezű zseni. Ha bizonytalanok vagytok, kérdezzétek a parókakészítőt, mennyi az annyi! Ja, hogy az nem mérvadó, mert neki nincs pénztárgépe?!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem is ismerik egymást, sőt soha nem is találkoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.