A rendezvényen az elmúlt években olyan sztárok vettek már részt mint Boris Becker, Joseph Fiennes, Jermaine Jackson, Tony Parker. Az eseményről idén Vajna Tímea is bejelentkezett, a fotón az est házigazdája, Antonio Banderas is látható. Andy Vajna felesége, Vajna Tímea éppen Spanyolországban van, ahol részt vett az ország egyik legnagyobb adománygyűjtő gáláján – írja a Bors.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem kuldtem volna be ezt a cikket, ha nem tartanam szanalmasan pitinek timiket es az o rettenetes nagy erolkodeset a felso tizezerbe valo bejutashoz.
Ez a kep is - mint az utolso nagy esemenyrol, a derbyrol is - ordas nagy photoshop. timike mindig ugyanabban a sarokban huzodik meg, bar ugy latszik, valaki mas fotozza ot.
Ha csak egy irinyo-pirinyot is igaz lenne ez a kep, akkor a testi-lelki jobarat,- akinek a hazaban volt allitolag a vajna hazaspar eskuvoje, - legalabb egyetlen egy szelfire megmutathatta volna magat egyutt timikevel.
Ezen a kepen mig timcsike bazsajog a kameraba, addig Banderas ugy nez el 5 meterre a terem egy masik sarkaba, mintha timi ott se lenne.
Valoszinuleg azert, mert tenyleg nincs ott...

De kiteheti a sok birkanak a kepet akarmelyik mediaba, mert mindenhol vagy a ferje, vagy a fide$$ az ur, akinek erdeke, hogy a slepprol allandoan mindenfele pozitiv dolog legyen beetetve a neppel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.