Néhány napja Budapesten tartózkodik Antonio Banderas, aki a magyar nők szívét is meghódította emlékezetes alakításaival.

Facebookos posztjaiból eddig úgy tűnt, városnézésre érkezett a fővárosba, Tímea asszony, Andy Vajna felesége viszont érdekes képet osztott meg Instagramján. 

A spanyol színész a TV2 vezetőivel – Dirk Gerkensszel és Andy Vajnával – , barátnőjével Nicole Kimpellel, és persze Vajna Tímeával pózol, igen vidám hangulatban. Antonio Banderas a TV2-vel kacérkodik?

A képaláírásból kiderül, a színész nem hírolvasói állásra jelentkezett régi barátjánál, hanem egy kis baráti haknit ejtett meg Vajnáknál.

Antonio épp Magyarországon forgat és ma beugrottak hozzánk vacsorázni

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Banderas valoszinu elsosorban dugni johetett Magyarorszagra, amint a mellette allo fiatal holgyike NEM a felesege...(Nem egy Melanie Griffith koru janyka a magas szoke holgy... De gondolom,. nem is a lanya...)

Innentol kezdve ez meg egy csoportkep, amin paripaarcu timcsikenek sikerult egy NDK-s takaritono munkaruhajaban megjelenni...

Valoszinu, hogyha Banderas jobban tudna magyarul, vagy nem titkolnak el elole a magyar es a kulfoldi sajto TV2-vel foglalkozo cikkeit, akkor esz nelkul menekulne innen... Szegeny Melanie-t is egy magyarorszagi forgatason szedte ossze...

Hiaba, a tettes mindig visszater a bunteny helyere...:o))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Banderas szegény,hogy megöregedett.
A csajok viszont jók.
A legjobb évjáratok.:_)
lópicigáspár
Szegényen nagyon látszik a betegség, sose lesz tökéletes.
karma1
@csetere: Le vagyok maradva, mint a borravalo...:o))) Lokott Banderas nem tart a rossz omentol: Budapesten szerelmet talalni? Vagy eppen idehozni?...:o))))
coni
Gerkensnek nagyon korpás a haja és őszinte a mosolya.
Desischado
Kiváncsi lennék rá, Antonio vajon tudja, kiféle ez a pár? Szeretném remélni, hogy nem, de tartok tőle, hogy nem érdekli. mindenesetre, csodálatos egy társaság! (hányhatnékom van!)
vadnarancs
Én a képen 3 kivénhedt f.szt látok meg 2 pénzéhes k.rvát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.