Tűz volt egy budapesti lakóházban, a XX. kerületben, a helyszínen egy idős nőt holtan találtak – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd este az MTI-vel.

Tűz volt egy budapesti lakóházban, holtan találtak egy nőt

Kisdi Máté elmondta, hogy a tűzoltókat a XX. kerületi Szatmár utcába riasztották. A bejelentő azt közölte, amikor hazaérkezett, észlelte, hogy a szomszédban vélhetően tűz volt, és a lakásba benézve azt látta, hogy a 80 év feletti nő a földön fekszik. Rokonok és ismerősök segítségével kihozták az eszméletlen asszonyt, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni – tette hozzá a szóvivő.

A tűzoltók az épületet átszellőztették. A tűz keletkezésének körülményeit hatósági eljárás keretében vizsgálják – közölte hozzá Kisdi Máté.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
80 feletti idős embert nem volna szabad egyedül hagyni. Koránál fogva rengeteg veszély leselkedik rá!
emerencia
@Manhattan: Nem szabad általánosítani. Ismertem életemben nem egy nyolcvanast akit minden további nélkül egyedül lehetett hagyni. A nagybátyám még kilencvenen felül is egyedül élt és elzavart egy betörőt. Ezután is csak a lábfájása miatt volt hajlandó a lányához költözni. 96 éves korában halt meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.