Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hivatal elnöke szerint nem titkolózhat tovább a jegybank, ki kell adnia a biztonsági szolgálatával összefüggő dokumentumokat.

Az ATV videójából kiderül, nem titkolózhat a Magyar Nemzeti Bank, ki kell adnia a biztonsági szolgálatával kapcsolatos dokumentumokat. A szocialista párt kérte ki az ügyben Péterfalvi Attila, adatvédelmi biztos állásfoglalását. Az ombudsman már másodjára figyelmezteti a jegybankot arra, hogy nyilvánosságra kell hoznia dokumentumait.

A szocialista párt várhatóan szeptember elején ismét nekifut, hogy hozzájussanak a biztonsági szolgálatok működéséről szóló dokumentumokhoz.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Én meg nem titkolom, hogy mennyire szeretnék beleszarni ennek a tetünek a szájába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szmeagol
@Tódor: Sajnos csak sárgabarack van, de az is folyik! :-)
Tódor
@szmeagol: Úgy is jó! Sörre? (Már' ha a sárgabarack min 55 fokos)
karma1
@justhpeter: A sarokbaszoritott bunos BARMIRE kepes... Otthon asszonyt verni, a negy fal kozt, vagy eppen bekes tuntetokbe lovetni - neki egyremegy, csak menthesse a boret, a milliardjait. Az MNB-nel meg a portasnak is van feltenivaloja...
Törölt felhasználó
Matolcsy: itt a piros hol a piros a szememet figyeljék. Most tényleg hova is raktam a pirosat..:) Jó akkor majd én figyelem a szememet:)
Ludmilla
úgy gondolják,előbb-utóbb szükségük lesz rá..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.