Jól sikerült az OTP első féléve. A hitelintézet adózás utáni eredménye 106,2 milliárd forint lett, ami több mint két és félszerese a tavalyinak. A második negyedév nettó profitja 71,9 milliárd forint lett, ez több mint a duplája az egy évvel ezelőttinek – írja a vg.hu.

Kelet-Közép-Európában stabil maradt a nyereség, az első hat hónapban 95,3 milliárd forint nettó profitot termeltek a térség bankjai, a magyarországi alaptevékenység, az OTP Core ezen belül 59,6 milliárd forintot hozott. Az orosz és ukrán bankoknál komoly fejlődés következett be. Ezek a leánycégek tavaly az első hat hónapban még 25,2 milliárd forintos veszteséget okoztak csoport szinten, az idén viszont már 10,9 milliárd forintos nyereséget termeltek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
Gyarapszik a PI-CSÁNYI vagyon! 20 év alatt többre vitte, mint a Károlyi + Wesselényi családok 200 év alatt összesen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rózsika Hatházi
Miért is nem ámulok? Ha nem tőzsdézel, részvényezel, csak simán lekötöd a pénzedet, ad rá 0,1 % éves kamatot. Viszont, ha te veszel hitelre valamit, ennek sokszorosát fizeted vissza. Nem tom mennyit, mert hál istennek egyenlőre nem szorultam rá.
bakegya
Egyet mindegyik uzsorásunk léphet előre...aztán lecsapni mindegyiket ,mert azt érdemlik
papa.49
Így könnyű urizálni a piCsányinak, rohadt uzsorás!!!
Kíváncsi lenék a ,,forint alapú lakásvásárlás,, törlesztője mi a picsáért emelkedett a duplájára az induló részletnek???
Nem deviza, hanem FORINT HITEL!!!
justhpeter
Pártunk és kormányunk támogatásával.
feco fero
GRATULÁLOK! CSAK ÍGY TOVÁBB!
REMÉLEM LASSAN FUTJA MAJD AZ IGAZI INNOVÁCIÓKRA IS, AMI MÉG TÖBBET HOZHAT!
IGAZI MAGYAR BANK, MÁR CSAK ESZERINT IS KELLENE HITELEZNIE!
human
Mikor az OTP emberét megkérdezték, hogy miért van az, hogy a román fiókjaik a román devizahiteles ügyfeleknek segítő kezet nyújtanak és a magyaroknak nem?
Válasz: - Mert Magyarországon nincs ilyen termékünk.
Újabb ellenérv arra a tévhitre, ha magyar vezetés alatt van egy bank, akkor az jó a magyaroknak.
kkalman
Csányi? Rohadék uzsorás! És mellé még geczi is!
CHEWBACCA
Gyarapszik a PI-CSÁNYI vagyon! 20 év alatt többre vitte, mint a Károlyi + Wesselényi családok 200 év alatt összesen!!!
Zsófianna
@human: Magyarokon hozza be a kinti veszteségeit.
papa.49
A fütyisz,meg a hazugovics első bejelentése volt 2010. ben ,,megrendszabályozzuk a bankokat, a bankárokat,, hát mondhatni TÖKÉLETESEN VÉGREHAJTOTTÁK!!!
A bankok, a bankárok mára már teljesen kirabolják az embereket, a családokat, gondolom ha nem ,,rendszabályozzák,, meg őket akkor mi lenn))))))
Ez is csak egy méretes hazugság volt a dádé részéről!!!
telegdilaci
@human: Mocskos tolvajok! kettős mércét alkalmaznak még ebben is Viktorék is többe nézik a bocskorosokat,mint a Magyarországiakat! onnan is látszik a Magyarországi lakcímmel rendelkező Magyar nem szavazhat,levélben,de a Kettős állampolgárságú külhoni igen még akkor is ha angliában együtt egy lakik a Magyarral! gyalázat!!!
human
@telegdilaci: Orbánnak sikerült elérnie, hogy szimpátiám a külföldön élő magyarokkal jelentősen csökkenjen. Orbán itt is pávatáncol. Hisz Brüsszeltől rosszul veszi a közbeszólásokat, míg az nem zavarja, ha családaikkal külföldön élők beleszólhatnak az itthoni magyarok életébe.
A miért itt mindenkinek nyilvánvaló gondolom. A külföldi magyarok közül akik hajlandóak elmenni szavazni 95%-a fidesz szavazó. Hisz messziről a demagóg, átlátszó duma szép beszédnek tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.